ASUS porta al límit la seva gamma de plaques base amb les tecnologies exclusives Turbo Unlocker i Dual Intelligent Processors

Compartir

MaquinariASUS Turbo Unlocker permet incorporar la gestió intel·ligent dels processadors multinucli a la plataforma de plaques base Intel. La tecnologia ASUS Dual Intelligent Processors empra dos processadors dedicats per a maximitzar el rendiment i reduir el consum.

Nota de premsa – Un de cada tres equips PC que hi ha al món incorpora una placa base ASUS; un percentatge que dóna a l’empresa una posició de lideratge que la manté en un compromís continuat per millorar l’experiència informàtica dels usuaris, incorporant en tot moment les tecnologies més recents. El darrer pas en aquest camp ha estat la inclusió a la seva gamma de plaques base de Turbo Unlocker i l’arquitectura Dual Intelligent Processors, així com la incorporació a gran escala de l’USB 3.0 i noves funcionalitats d’ajustament per a overclocking.

ASUS Turbo Unlocker, ara per a processadors Intel Unlocked

Aquesta tecnologia, que va debutar fa alguns mesos per a la plataforma AMD, està disponible ara també per als nous processadors Unlocked de la plataforma Intel. Asus Turbo Unlocker optimitza les ràtios de freqüència de cada nucli de les CPU d’Intel de dos o quatre nuclis, de manera independent per a cadascun d’ells. Així, el sistema funciona de manera intel·ligent amb una avançada capacitat de monitorització de la càrrega real de cada nucli, pel que quan Turbo Unlocker detecta que un nucli està sent emprat amb una càrrega elevada, augmenta de manera automàtica la seva ràtio de freqüència per tal de millorar notablement les prestacions. De la mateixa manera, quan la càrrega disminueix en tots els nuclis que romanguin inactius, ASUS Turbo Unlocker redueix la ràtio de freqüència per a optimitzar el consum.

A més de potenciar el seu rendiment, aquesta tecnologia té l’avantatge afegit de ser molt senzilla de controlar per a qualsevol usuari. No requereix una gran experiència en overclocking, ja que pot ser activada polsant la tecla “4” durant l’inici de l’ordinador, i ja dins del sistema operatiu l’aplicació ASUS TurboV Evo permet accedir al mode “Auto Tuning” per a què sigui la tecnologia ASUS Turbo Unlocker l’encarregada d’ajustar automàticament les freqüències de cada nucli.

Levis Su, Director de la divisió de Plataforma Oberta d’Asus Ibèrica, ha declarat: “El mercat sobretaula overclocking ha estat un camp que ASUS i Intel han liderat durant molts anys. Ara, la tecnologia ASUS Turbo Unlocker permet als entusiastes dels ajustaments personalitzats obtenir tot el potencial dels nous processadors Intel® Extreme Edition i Unlocked”. La tecnologia ASUS Turbo Unlocker està disponible per a les plaques base AMD M4 Series i ROG CrosshairIV i ara per a les plaques base d’Intel de les sèries P7P55 (xipset P55), sèries P7H57 (xipset Intel H57), les sèries P7H55 (xipset Intel H55), així com la Sabertooth 55i, Maximus III Extreme i Maximus III Gene. En totes elles es recomana actualitzar amb la darrera BIOS disponible.

Una placa base d'ASUS

ASUS Dual Intelligent Processors: 37% més de rendiment, 80% menys de consum

El rendiment i consum de les plaques base d’ASUS disposa també des d’ara d’una nova eina per a gestió intel·ligent, gràcies al desenvolupament de la tecnologia Dual Intelligent Processors que consisteix en integrar a totes les plaques base compatibles (sèries P7 per a Intel i M4A8 per a AMD) dos processadors dedicats:

  • TPU: Processador Turbo V, per a millorar el rendiment en un 37% realitzant un overclocking intel·ligent i transparent a l’usuari.

  • EPU: Unitat de processat d’energia, que redueix el consum en un 80%.

La tecnologia ASUS Dual Intelligent Processors TPU (unitat de processament TurboV) i EPU (unitat de processat d’energia), constitueix una simbiosi perfecta que relaxa la càrrega del sistema al mateix temps que maximitza l’eficiència energètica al llarg de la placa base. De moment, cap altre fabricant ha estat capaç d’oferir tals avanços amb una fiabilitat avalada per dècades de lideratge del mercat.

Més informació

Descarregar la guia de la tecnologia ASUS Turbo Unlocker

Descarregar la guia sobre la tecnologia ASUS Dual Intelligent Processors

Guillem Alsina