ASUS presenta Cine5, el sistema de so 5.1 més reduït del mercat

Compartir

Els altaveus ASUS Cine5 ofereixen so envoltant per a gaming i multimèdia amb un realisme excepcional.

Agències – ASUS ha presentat avui els seus nous altaveus Cine5, un disseny compacte per a ordinadors que ofereix un so envoltant de cinc canals i una qualitat de reproducció sorprenent. Cine5 ofereix una experiència sonora de màxim realisme per als amants dels jocs i l’entreteniment personal. Per a disposar de la màxima precisió sonora en un format tan reduït, el departament d’I+D Audio d’ASUS ha recorregut a la seva dilatada experiència, que ha donat lloc al desenvolupament de targes d’àudio d’alt rendiment de la gamma Xonar o a l’aclamada tecnologia de so per a portàtils ASUS Sonic Master.

La tecnologia més envoltant en el disseny més compacte

Cine5 inclou la tecnologia d’ASUS EmbracingSound Theatre HD, que ofereix un so envoltant mitjançant cinc canals independents per als usuaris situats davant del dispositiu. Això permet disposar d’una localització de so molt precisa per a jocs o pel·lícules desenvolupats amb àudio multicanal 5.1, fet que possibilita convertir l’audició de pel·lícules o jocs en una experiència increïble on l’àudio rodeja completament l’usuari amb un posicionament de gran realisme. Cine5 també és capaç de codificar en cinc canals qualsevol font de so estèreo.

Els ASUS Cine5 disposen d’entrades multicanal analògiques 5.1 (frontals, envoltants, central/subwoofer) i vénen amb el cable compatible per a una senzilla connexió a targes de so o reproductors multimèdia i descodificadors dotats de sortides multicanal analògiques.

La integració dels cinc altaveus en un únic xassís suposa un important estalvi d’espai a qualsevol lloc. A més, facilita la seva instal·lació en no ser necessària la disposició dels satèl·lits ni cablejats complexos: n’hi ha prou amb emplaçar els altaveus Cine5 a sota del monitor o la tele per a gaudir d’àudio multicanal en una posició immillorable només seient davant de l’equip.

Qualitat d’àudio amb un toc d’elegància

La precisió d’aquests altaveus, juntament amb el port Bass Reflex de disseny especial, possibilita oferir uns greus superiors en 15dB als d’altres dispositius amb una mida semblant, el que incrementa la profunditat, realisme i emoció de jocs i continguts multimèdia. La configuració amb múltiples altaveus rebaixa la càrrega a la meitat, permetent una extensió de les freqüències agudes.

Els altaveus Cine5 són la representació més moderna del disseny d’altaveus per a PC. El seu acabat en negre brillant, el control de volum principal en metall i les seves formes arrodonides els converteixen en un dispositiu atractiu i elegant per a qualsevol lloc on estigui emplaçat. A més, incorporen dos jocs de peus a alçades diferents –un de goma i un altre de metàl·lic– per a encaixar perfectament amb qualsevol monitor.

Asus Cine5
Guillem Alsina