Asus presenta dues noves solucions wireless amb tecnologia innovadora

Compartir

El WL-500gp V2 d’Asus és compatible amb Windows Vista i inclou característiques innovadores com AiDisk que permet l’ús compartit d’arxius i simplifica la creació de backups. L’altre membre de la família, l’Asus USB-BT21, és un connector Bluetooth que et permet l’accés a Internet fins i tot sense hotspots.


Agències – Adéu a l’enviament d’arxius adjunts. Familiars, amics, autònoms i PIMEs podran crear un mini servidor FTP per a compartir arxius. Asus presenta el nou WL-500gp V2, un router sense fils multifuncional d’avantguarda compatible amb Windows Vista i que inclou característiques innovadores com AiDisk per facilitar l’ús compartit d’arxius, EZQos que gestiona l’ample de banda, i una corrent de mitjans UPnP, el que el converteix en la solució perfecta per a llars i oficines.

El WL-500gp V2 ha passat el certificat de compatibilitat de Windows Vista i garanteix una connexió sense fils ràpida i segura, adequada a les necessitats de VoIP d’alta qualitat de vídeo i funcions de joc en línia. Utilitzar el centre de xarxes i recursos de Windows Vista tampoc és un problema. El WL-500gp V2 és també compatible amb Xbox Live per a una ràpida i fiable descàrrega de jocs i pel·lícules.

El WL-500gp V2 recolza el protocol UPnP i busca i reconeix automàticament tots els reproductors de mitjans digitals a la xarxa. Això fa que a través d’aquest sigui fàcil compartir música i arxius de vídeo emmagatzemats en qualsevol dispositiu WiFi de la unitat de disc dur extern dels mitjans digitals dels jugadors, sense problemes de corrent.

Asus WL-500gp V2 ofereix la funció AiDisk, que combina una simple configuració de l’FTP amb el servei Asus DDNS per compartir arxius fàcilment amb amics sense importar on s’està. Simplement utilitzant el WL-500gp V2 amb un disc USB, els usuaris podran crear un mini servidor FTP a casa i només els obliga a configurar una conta i la contrasenya i seleccionar l’arxiu que desitja compartir. A la caixa de l’AiDisk s’hi inclou una guia ràpida d’instal·lació per col·locar-lo fàcilment.

Amb el servidor DDNS Asus muntat, els usuaris poden registrar els seus noms de host associats a la seva adreça IP. Fins i tot poden executar el servidor FTP sobre una IP assignada dinàmicament, i el millor de tot, és gratis! Actualment, el servei de DDNS Asus està incrustat i integrat en routers sense fils, com per defecte en l’Asus WL-500gp V2. Els usuaris podran crear de manera senzilla els seus propis servidors FTP significatius i fàcils de reconèixer amb el nom de host: ftp://elteunom.asus.com, enlloc d’una adreça IP o URL difícil de recordar.

El WL-500gp V2 també és capaç de donar prioritat a les seves necessitats d’ample de banda d’Internet. Amb Bandwidth-on-Demand, els usuaris poden escollir fàcilment l’ample de banda d’acord a les seves necessitats individuals simplement fent clic en els botons, com la veu o els jocs, i assignar més o menys ample de banda per racionalitzar les múltiples activitats de la xarxa (FTP, jocs, P2P) per treballar sense problemes al mateix temps.

L’altre membre de la família, USB-BT21, és un connector Bluetooth que et permet l’accés a Internet fins i tot sense hotspots. Gràcies a l’USB-BT21 pots tenir accés a Internet amb el teu portàtil, ja que permet establir connexió via Bluetooth a dispositius com ara telèfons o smartphones que disposin d’aquesta utilitat. A més, la darrera especificació Bluetooth A2DP permet la transmissió wireless de senyal d’àudio amb qualitat estèreo, pel que es poden utilitzar auriculars sense fils per escoltar la música emmagatzemada en el teu ordinador o portàtil.

Guillem Alsina