Asus presenta eina que facilita l’accés a l’emmagatzemament d’alta densitat

Compartir

Permet superar les limitacions del Windows per treballar amb unitats d’emmagatzemament (discs i particions) de més de dos terabytes, que arriba a impedir fins i tot la instal·lació del sistema operatiu.

Nota de premsa – ASUS ofereix als seus usuaris de manera gratuïta l’aplicació Disk Unlocker, un programari exclusiu dissenyat per a superar les limitacions actuals del sistema operatiu* que impedeixen l’ús de més de 2.048 Gb. (2.2 Tb.) d’un disc dur. Mitjançant aquesta solució, n’hi ha prou amb un clic per activar instantàniament la capacitat total dels discs durs d’alta densitat d’última generació, fet que multiplica la capacitat d’emmagatzemament per als usuaris de plaques base ASUS.

Emmagatzemament d’alta densitat per a les noves necessitats

En els primers temps de la informàtica, els usuaris consideraven que n’hi havia prou amb comptar amb uns pocs megabytes de memòria per a l’emmagatzemament, i el gigabyte era un terme gairebé desconegut per a la majoria. El codi dels sistemes operatius estava escrit d’acord amb aquesta manera de pensar. Però des de llavors la densitat de dades i les capacitats dels discs durs no han parat de créixer, i encara que n’hi ha que aconsegueixen més de 3 terabytes, els usuaris de PC s’enfronten a l’obstacle d’un sistema operatiu incapaç d’usar la capacitat total d’aquells discs durs més grans de 2.048 gigabytes. El resultat és que, sense una actualització de la placa base, bona part de l’espai d’emmagatzemament roman sense usar o inaccessible.

ASUS Sabertooth X58

ASUS Disk Unlocker soluciona aquest problema de manera ràpida i senzilla, i permet extreure la capacitat plena dels discos durs més grans de 2.048 gigabytes. Aquesta eina ha estat desenvolupada com a part del compromís d’ASUS per oferir als seus usuaris el màxim nivell d’innovació, i permetre’ls extreure tot el potencial del seu PC sense necessitat de recórrer a una complexa actualització del sistema operatiu, o a costoses modificacions del maquinari.

L’única solució instantània i gratuïta per a usuaris de PC

ASUS Disk Unlocker és una utilitat de programari que possibilita als models nous o vells de plaques ASUS**, accedir a la capacitat total dels discs durs més grans de 2048 GB. S’instal·la ràpidament, el seu ús no requereix de cap coneixement tècnic, i no només permet emprar plenament els discos actuals d’alta capacitat, sinó que també funcionarà amb les futures actualitzacions del disc dur.

ASUS Disk Unlocker es pot descarregar de manera gratuïta.

Comproveu a continuació la llista completa de plaques base que suporten l’aplicació:

Plaques compatibles

Sèries de plaques base compatibles

Xipsets Intel

X58 Series

P55 Series

H57 Series

H55 Series

X48 Series

P45 Series

P43 Series

G45 Series

G43 Series

G41 Series

X38 Series

P35 Series

G35 Series

G31 Series

946GZ Series

946PL Series

945GC Series

945GZ Series

945P Series

945PL Series

Xipsets AMD

890FX Series

890GX Series

880G Series

870 Series

790FX Series

790GX Series

790X Series

785G Series

780G Series

770 Series

760G Series

740G Series

Xipsets nVIDIA

980a SLI Series

750a SLI Series

780a SLI Series

* Visiteu el lloc web de suport de Microsoft per a tenir més informació sobre el límit de 2048 GB.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)