Asus presenta el primer netbook d’alt rendiment, l’Eee PC 1201N

Compartir

MaquinariAltes capacitats multimèdia per a un netbook que busca estar a l’alçada de qualsevol altre portàtil.

Nota de premsa – Els consumidors de multimèdia que busquen un equip dotat de la màxima portabilitat estan d’enhorabona: Asus ha aconseguit integrar un nivell de rendiment mai vist abans en els netbooks en el seu nou model Eee PC 1201N. Aquest atractiu ultraportàtil integra un processador Intel Atom 330 Dual Core i l’accelerador gràfic NVIDIA ION, que augmenten el seu rendiment molt més enllà del que era habitual en aquest sector. A més, incorpora un teclat ergonòmic de mida estàndard, que permet treballar durant hores amb total comoditat. I gràcies a la capacitat d’emmagatzemament híbrid (fins a 750GB*), l’usuari podrà dur amb ell la seva col·lecció multimèdia allà on vagi.

El nou Asus Eee PC 1201N
El nou Asus Eee PC 1201N

Un nou món de velocitat i possibilitats

Gràcies al processador Intel Atom 330 Dual Core, a l’accelerador gràfic NVIDIA ION i als 2 GB de memòria RAM amb arquitectura de doble canal, l’Eee PC 1201N deixa molt enrere qualsevol netbook amb processador de nucli únic i ofereix un rendiment molt avançat per a multimèdia. A més, la integració del processador gràfic NVIDIA ION, li permet oferir plena compatibilitat per a vídeo HD i jocs 3D. La tecnologia NVIDIA CUDA, reforça encara més les capacitats gràfiques de l’equip, accelerant tasques crítiques del processador com l’edició de vídeo i la conversió o els efectes visuals i de física dels jocs.

L’Eee PC 1201N també incorpora ArcSoft SimHD, que permet escalar continguts de vídeo de qualitat estàndard a HD. SimHD millora dràsticament la qualitat de les imatges i ofereix suport per a una gran diversitat de formats. Els usuaris podran gaudir d’una experiència de vídeo en alta definició en la pantalla HD de 12.1” o fins i tot en un monitor FULL HD 1080p amb àudio 7.1 mitjançant el port HDMI integrat.

Segons ha comentat Rene Haas, el director general de la divisió de GPU per a portàtils de NVIDIA: “L’ASUS Eee PC 1201N ofereix un rendiment netbook excepcional. Aquests Eee PC amb tecnologia ION són ideals per a qualsevol usuari que busqui un ultraportàtil amb capacitats HD on poder editar i compartir imatges, gaudir de videojocs o convertir vídeo per a un reproductor portàtil. Amb el proper Flash Player 10.1 d’Adobe, tindrà a més unes capacitats per a streaming HD equiparables a les de qualsevol equip de sobretaula”.

Per la seva banda, Sara Vila, cap de producte d’Eee PC a Asus Ibèrica, ha declarat que “amb aquest nou llançament esperem arribar a l’usuari que busca unes majors prestacions multimèdia i que fins ara no havia contemplat l’opció del netbook. Aquest nou Eee PC 1201N uneix en 12,1 polzades tota la mobilitat tan valorada en els netbooks amb un nou nivell de rendiment gràcies al seu processador de doble nucli i a la capacitat gràfica de la tecnologia NVIDIA ION. A més, manté l’elegant disseny ultra fi de la nostra premiada gamma Eee PC SeaShell, que ha estat guardonada en el seu model Eee PC 1008 amb el premi EISA al millor netbook de l’any 2009/2010 a Europa”.

Gran capacitat d’emmagatzemament multimèdia

L’Eee PC 1201N ofereix una gran capacitat per a multimèdia, amb un disc dur de 250GB més 500Gb d’emmagatzemament online a ASUS WebStorage, el que equival a un total de 750GB per a pel·lícules, música, imatges i fotos. ASUS Webstorage no només facilita una eina senzilla per a classificar i compartir els arxius multimèdia, sinó que a més ofereix accés a jocs, fons d’escriptori, música i fotos mitjançant una interfície intuïtiva.

L’ASUS EeePC 1201N estarà disponible a finals de desembre en grans superfícies i botigues especialitzades a un preu de 449 euros, IVA inclòs.

Especificacions

Model

Eee PC 1201N

Pantalla

12.1" LED WXGA (1366 x 768)

Sistema operatiu

Windows 7

CPU

Intel Atom 330 Dual Core

Memòria de fàbrica

2GB DDR2

Gràfica dedicada

Gràfica NVIDIA ION

Emmagatzematge

250GB HDD + 500GB* ASUS WebStorage

Wireless

802.11b/g/n @2.4GHz, Bluetooth

Autonomia

5 hores, amb bateria de 63Wh Li-ió de 6 cel·les

Multimèdia

Càmera 0.3MPix** (funció de zoom digital)

Còdec Audio HD

Altaveus estèreo

Micròfon d’alta sensibilitat

Interfície

1 x VGA (D-sub de 15-contactes per a monitor extern)

1 x HDMI, 3 x USB 2.0, 1 x LAN RJ-45

2 x Àudio (auriculars/entrada micròfon)

Lector de targes: MMC/ SD(SDHC)

Mides

296mm x 208mm x 27.3~ 33.3mm

Pes

1.46 kg

Colors

Negre, platejat

Preu PVP

449 euros

Les especificacions estan subjectes a canvis sense previ avís. Visiteu www.asus.es per obtenir-ne una informació més detallada.

* El servei ASUS WebStorage 500GB és gratuït el primer any. Visiteu www.asuswebstorage.com per conèixer-ne més detalls.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)