Asus presenta l’R50, un UMPC molt complet

Compartir

Amb un aspecte semblant al d’una consola de videojocs, menys de 20 cm. de llarg i 520 grams de pes, és una molt bona opció per als usuaris que vulguin potència, versatilitat i alta portabilitat per als seus aparells electrònics.

 

L'R50 d'Asus

 

Agències – Després d’haver estat guardonat en el Consumer Electronics Show amb el premi a la innovació en la categoria de Maquinari l’any 2008, arriba fins a nosaltres l’UMPC Asus R50. Amb un pes de 520 gr, una pantalla LCD de 5.6” i la mida aproximada d’un moneder, l’R50 és un dispositiu portàtil que disposa d’un ampli ventall d’accessoris per comunicar-se, com connexió WiFi i HSDPA 3.5G. També incorpora el sistema operatiu Windows Vista que permet disposar dels serveis d’un ordinador portàtil en qualsevol lloc.

L’R50 ofereix grans prestacions, permetent la comunicació de qualitat per a viatges i travesses a qualsevol lloc del món. Equipat amb un dispositiu GPS Premier integrat, la navegació en temps real mai ha estat tan fàcil: les imatges del nostre GPS compten amb documentació addicional sobre les carreteres per les quals s’està passant. D’aquesta manera, independentment d’allà on aneu, l’R50 us ofereix potència, portabilitat i prou capacitat per emmagatzemar i satisfer totes les vostres necessitats.

El menú personalitzat de les aplicacions d’inici de l’R50 organitza els programes per categories, i fa de la navegació una tasca més simple. De manera ràpida podreu accedir al sintonitzador de TV integrat que us permet gaudir dels vostres programes de televisió preferits allà on sigueu amb una òptima qualitat.

Ara podeu treballar i jugar a qualsevol lloc amb l’R50. Aquest UMPC disposa d’una potència plena per suportar les aplicacions Office més conegudes. Equipat amb pantalla tàctil Sun Read, aquest UMPC ofereix imatges clares i precises encara que es treballi a l’exterior, sota una forta llum solar. A més, l’ASUS R50 integra connectivitat 3/3.5G, el que facilita a l’usuari disposar de connexió allà on vulgui i quan vulgui. La webcam i el micròfon integrats permeten que l’usuari pugui capturar imatge, vídeo i àudio allà on es trobi, a més de possibilitar la videoconferència sense necessitat de cables.

L’R50 permet treballar lliurement i deambular per qualsevol lloc de la geografia: amb tan sols prémer el panell de control de l’R50 podeu rebre immediatament informació sobre com arribar a la vostra destinació. Amb aquesta capacitat i portabilitat, podreu treballar en temps real allà on sigueu. La seva aplicació ASUS Photo Navigator permet afegir comentaris a les imatges que hàgiu pres en diferents localitzacions i assignar-les una ruta de viatge.

Feu una pausa mentre treballeu amb el sistema On-board entertainment de l’ASUS R50. Amb el Mobile theater i el sintonitzador de televisió opcional, podreu veure els vostres canals preferits de televisió i, a través del MCE de Microsoft, escoltar les darreres cançons o gaudir de la vostra pel·lícula preferida. L’àmplia pantalla d’aquest UMPC proporciona una gran experiència visual, convertint-lo en el millor entreteniment per a llargues hores de viatge.

Per a la vostra seguretat i la de les vostres dades, ja no calen complicades contrasenyes per al vostre terminal: l’R50 protegeix les vostres dades amb un escànner d’empremtes dactilars. Empra un sofisticat sistema de tecnologia d’identificació per patrons i identifica directament la pell de la punta del dit, el que fa gairebé impossible que un altre individu accedeixi al dispositiu. Amb aquest sistema de seguretat, podeu descansar tranquil amb la seguretat d’una protecció total en tot moment.

Especificacions tècniques

– Plataforma Intel® UMPC Menlow
– Processador Intel® Silverthrone 1.33G
– Xipset Mobile Intel® Poulsbo
– Intel® 3.5G WWAN connexió /or DVB-T
– Microsoft® Vista Home Premium/ Business/Ultimate
– 5.6” WSVGA 1024*600 LED-pantalla backlit amb panell tàctil
– 1.8” SSD 32GB
– DDRII-400, onboard 1,024MB
– 802.11b/g, Bluetooth 2.0+EDR
– GPS integrat
– Càmera Dual 0.3MP+2MP; 3 ports USB (Teclat /servidor /STD); 1 x ranura microSD
– 19.9 x 9.7 x 2.84 cm , 520g (2-packs de bateria)

Guillem Alsina