Asus presenta un nou netbook Eee amb autonomia de més de nou hores

Compartir

MaquinariEl nou Eee PC 1000 HE pot aguantar tota una jornada laboral d’una tirada gràcies a la seva nova bateria, incorporant a més el darrer processador Atom d’Intel.

Redacció – Asus ha presentat el nou Eee PC 1000 HE, eminentment dirigit al món empresarial i concretament als treballadors en mobilitat que per la seva feina no puguin accedir a un endoll durant gairebé tota la jornada laboral.

Gràcies a una nova bateria de 8.700 mAh i a l’ús de tecnologies com SHE (Super Hybrid Engine) que permet diferents modalitats energètiques (mode d’estalvi, mode d’alt rendiment i mode de màxima eficàcia), així com a l’ús del microprocessador Intel Atom N280 que optimitza la gestió de l’energia, l’Eee PC 1000 HE pot proporcionar més de 9 hores d’autonomia (9,5 segons informa Asus).

El seu aspecte exterior també ha estat molt tingut en compte, essent presentat en colors negre o blanc molt elegants. Altres característiques d’aquest model són els 160 GB. de disc dur, 1 GB. de memòria RAM, pantalla de 10” amb resolució de 1024×600, webcam de 1,3 Mpx., tres ports USB 2.0, i equipat amb el sistema operatiu Windows XP Home.

Potser aquest darrer punt és el més xocant en un netbook dirigit al sector corporatiu, i en el que sense cap mena de dubte hauria estat molt millor instal·lar-li un XP Pro.

El nou Eee PC

Un dels detalls que també crida l’atenció és el redisseny del teclat, seguint les tendències marcades per l’HP Mini-Note 2133 i el Sony Vaio P; les tecles es troben separades les unes de les altres per un petit espai (com en el Sony Vaio), mentre que la grandària total del teclat ha augmentat fins a arribar al 92% d’un teclat de portàtil convencional (la mateixa proporció que en l’HP Mini-Note). Això fa que teclejar durant una bona estona es converteixi en una activitat més còmoda que amb altres models.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina