AT200, el tablet més prim de la mà de Toshiba

Compartir

Toshiba, la companyia Japonesa creadora d’ordinadors i material tecnològic ha llançat al mercat un tablet de només 7,7 mm i 535 grams de pes.

Toshiba treu al mercat des d’ara mateix el tablet AT200, una tauleta de 10,1″ i només 7,7mm d’amplada amb 535 grams de pes. La més prima i lleugera del mercat internacional i, al mateix temps, la més preparada en connectivitat.

També cal destacar la seva potència de processament i la seva pantalla panoràmica LCD amb tecnologia LED d’alta definició. El seu preu oficial serà de 499€

La tablet AT200 incorpora el sistema operatiu Android en la seva versió 3.2. Estem a l’espera que l’empresa oficialitzi la seva transformació al sistema Android Ice Cream Sandwich, la versió 4.0.

El seu cor és un doble processador A9 ARM Cortex a 1,2 Ghz, 1 GB de RAM i 32 GB de memòria interna. Disposa de microUSB, micro-SD, Wi-Fi, Bluetooth i un port microHDMI per transferir contingut HD a una pantalla de televisió.

Tenim dues càmeres en HD, de 5 mpx amb flash i de 2 mpx davant, que suporten les dues videoconferència i aplicacions de realitat augmentada. La pantalla panoràmica HD i els seus altaveus ofereixen una experiència perfecta sense faltar la bateria del tablet amb una durada de 8 hores segons confirma l’empresa nipona.

Esperem que el tablet s’actualitzi ràpidament a Android 4.0 o li sortiran molts competidors en pocs dies durant el Mobile World Congress, on també esperem veure aquesta tablet en acció.

Més informació a la pàgina web oficial de Toshiba


YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: