ATI Catalunya anuncia la tercera edició dels seus Picnic4Working

Compartir

L’esdeveniment de la branca catalana de l’Associació de Tècnics Informàtics tractarà aquest cop de l’emprenedoria en el sector TIC.

Redacció – ATI Catalunya, el capítol català de l’Associació de Tècnics Informàtics de l’Estat Espanyol, organitza la tercera edició de les seves cites de networking que sota el nom Picnic4Working apleguen a empresaris del sector, membres de l’associació i destacats personatges relacionats amb el món tecnològic a Catalunya, tal tal de bescanviar impressions en un ambient informal.

Aquesta tercera edició es celebrarà a la sala d’actes de la UPC School, edifici Tech Talent Center, el dijous dia 18 de 18:30 fins a 20:00 hores. Els convidats seran:

  • Dídac Lee, soci de l’ATI, emprenedor i Conseller Delegat d’Inspirit

  • Joan Pons, membre de la Junta de l’ATI Catalunya, emprenedor i soci fundador d’Ahead Community

  • Javier Andrés, soci de l’ATI, emprenedor, soci fundador de Solucions Integrades en Noves Tecnologies, i fundador de l’Associació Tecnològica de Joves Emprenedors

  • Jordi Catà, Enginyer Informàtic, emprenedor i Director de l’empresa D-Unlock i Director Tècnic de Criteria Comunicació Digital

  • Un representant de la Generalitat per confirmar

Per poder assistir a aquest esdeveniment no és indispensable ser soci de l’ATI, ja que els Picnic4Working estan oberts a tothom i dirigits als professionals de les TIC o als responsables empresarials d’aquest camp.

Després de les intervencions dels ponents (que seran donades en format breu), es continuarà amb una sessió de networking tot prenent un refrigeri.

Les inscripcions poden realitzar-se a l’ATI, bé per correu electrònic (secrecat@ati.es) o per telèfon trucant al 93 412 52 35.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)