AT&T abandona la compra de T-Mobile

Compartir

De comú acord, la companyia nord-americana i la mare alemanya de T-Mobile (Deutsche Telekom) han decidit deixar de banda l’operació degut a les pressions de les autoritats reguladores nord-americanes.

AT&T ja no es quedarà amb T-Mobile

Anem una mica enrere: a finals de març, AT&T va anunciar que comprava T-Mobile per uns 39.000 milions de dòlars i que passaria a ser l’operadora de mòbils més gran dels EUA. Més tard, en el mes d’agost més o menys, el Departament de Justícia dels Estats Units va bloquejar l’operació de compra de T-Mobile per part d’AT&T per motius de defensa de la competència. Doncs bé, passats gairebé quatre mesos des del bloqueig, AT&T ha anunciat que abandona la possibilitat de comprar T-Mobile.

Segons un comunicat que diu “Després d’haver estudiat amb cura les opcions, AT&T ha decidit conjuntament amb Deutsche Telekom AG posar fi a la seva oferta de compra de T-Mobile USA, llançada al març”. D’aquesta manera es posa fi a la que podria haver esdevingut l’operadora més gran dels Estats Units.

AT&T ha anunciat que continuarà donant guerra a les altres operadores com ara Verizon o Sprint.

 

Copyleft 2011 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: