Aviat podríem veure un iPad Mini

Compartir

Sonen forts rumors en aquest sentit, els darrers procedents d’un rotatiu xinès.

En veurem un de mini?

En veurem un de mini?

Via PhoneRPT – D’ençà del llançament de la primera generació de l’iPad a l’abril del 2010, els rumors han estat contínuament fent èmfasi en què el gegant de Cupertino llançarà una versió mini de l’aparell que va inaugurar el format de tablet lleuger modern.

Tot i que llavors no va passar, els informes procedents del llunyà Orient suggereixen que finalment Apple podria llançar aviat aquesta versió de mida reduïda.

La idea principal per a la introducció de l’iPad Mini seria la de competir directament contra les tauletes Windows 8 i les Android de baix cost i petites dimensions, com el Samsung Galaxy Tab original de set polzades.

Steve Jobs sempre va rebutjar la idea de llançar comercialment un dispositiu d’aquestes característiques, creient que les tauletes de petita pantalla estaven destinades al fracàs, però fins ara tal axioma només s’ha verificat com a cert per als tablets amb mides sobre les cinc polzades, com la Dell Streak. És per això que, un cop superada “l’etapa Jobs”, la nova direcció d’Apple vulgui potser provar sort en un terreny vedat per l’antic factòtum de la companyia.

D’acord amb el portal xinès NetEase, l’iPad més petit tindria un preu al voltant dels 249 o 299 dòlars. Tenint en compte els preus tan baixos com 249 dòlars per un iPad, sembla que la nova unitat es veurà directament les cares amb la gamma Kindle Fire d’Amazon llançada a un preu de 199 dòlars en el quart trimestre de l’any passat i que va prendre el control del mercat amb força rapidesa.

Al febrer es va afirmar que personal d’Apple ha estat exhibint una tauleta més petita semblant a l’iPad 2. Però tot i això, els informes xinesos també adverteixen que Apple podria simplement estar provant nous dissenys i que cap la possibilitat que no s’acabi llançant comercialment un iPad Mini.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: