Aviat podr

Compartir

En un dels blocs del portal ZDNet s’ha estat anunciant que per a finals d’any ja podria estar a punt la versió beta del nou sistema operatiu de Microsoft, conegut com a Windows 7.


Analía Lanzillotta – La realitat que tots coneixem és que el Windows Vista és insostenible per la seva manca d’acceptació entre els usuaris, i per això és que estan fent les coses el més ràpidament possible per a què el seu successor ja estigui a la venda.

Tot i això, que la seva aparició sigui ràpida no vol dir que hagi de ser amb les mancances i les fallades que té l’actual, i per això és que el Windows 7 serà usat durant un període de diversos mesos per part d’un grup determinat d’usuaris a partir del desembre i així l’any vinent ja estaria disponible per a tots.

I si bé alguns comentaris del portal diuen que no seria estrany que s’endarrereixi la sortida al mercat un any més, el que provocaria que molta gent es quedés a l’espera fins l’any 2010, la data que s’està parlant de la seva aparició és el 23 de juliol de l’any vinent.

Pel que fa a l’aparença del nou sistema, encara no se’n sap gaire res: tot just es coneixeria a mitjans del desembre quan estigui a punt la versió beta. Però s’ha estat avançant que no seria gaire diferent del que és l’actual Vista. Per descomptat que sí canviarà, i força, el tema de les funcionalitats. Tot i que el que es comenta és que serà una mena d’actualització important del Vista.

Font:

Informática MasterMagazine > Actualidad – informática

Guillem Alsina