Avís urgent d’actualització del Flash Player als usuaris de Windows XP

Compartir

FlashEl programa d’Adobe inclòs amb el veterà sistema operatiu de Microsoft (encara avui en ús en netbooks i alguna màquina de baix cost per al mercat de consum) pateix de diversos forats de seguretat que podrien ser explotats remotament per a guanyar privilegis d’accés a la màquina i instal·lar virus, troians i altres males herbes informàtiques.

Redacció – Microsoft ha difós una nota a través de la seva xarxa tècnica en la qual s’informa de múltiples problemes de seguretat en la versió 6 del reproductor de mitjans Flash (Flash Player) d’Adobe inclòs en Windows XP. Aquestes fallades poden permetre l’execució de codi remotament si s’exploten mitjançant una animació especialment construïda. El problema afecta als Windows XP SP2 i SP3, i al Windows XP Pro de 64 bits amb SP2.

És molt important que tots els usuaris que puguin estar afectats solucionin el més ràpidament possible el problema, doncs el format d’animacions multimèdia d’Adobe és profusament emprat en gran nombre de llocs web de qualsevol mena, pel què navegant de forma convencional és fàcil caure en una trampa que exploti alguna d’aquestes vulnerabilitats*.

Per a actualitzar el Flash Player a la darrera versió disponible és necessari visitar el lloc web d’Adobe, en el qual hi trobarem el programa i les instruccions necessàries per a instal·lar-lo en el nostre ordinador.

Més informació

Nota de Microsoft informant sobre el problema

* malgrat que per a això seria necessari “caure” en una pàgina preparada especialment.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)