Avui és la nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

Compartir

El Palau de Congressos de la ciutat comtal acollirà els representants de les empreses i entitats més actives del sector tecnològic.

Organitzada per l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (ACET) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF), la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica se celebrarà avui dijous dia 20 a partir de les 19:30 hores al Palau de Congressos de Barcelona.

La nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

L’esdeveniment, que comptarà amb la presència de nombroses autoritats i, entre elles, del president de la Generalitat, compta amb el suport a l’organització d’empreses de primera línia del sector tecnològic, com ara Cisco, Telefónica, Abertis, Oracle o Sage .

Entre els assistents a aquesta festa de les tecnologies, directius d’empreses i entitats com l’Agència Espacial Europea (ESA, per les seves sigles en anglès), Microsoft, la Internet Society, el Parlament Europeu, o la Mobile World Capital.

La nit començarà amb la conferència “Com vam crear Internet”, a càrrec d’Andreu Veà, i que comptarà amb la intervenció en vídeo de Vint Cerf, vicepresident de Google i considerat com un dels “pares” d’Internet en ser un dels autors del conjunt de protocols coneguts com a TCP/IP.

Un sopar lleuger en format còctel que propiciarà el networking posarà el punt i final a aquesta jornada festiva de les noves tecnologies a Catalunya.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: