Bananity, innovant la xarxa social

Compartir

El projecte ha nascut a Barcelona, volen expandir-se amb rapidesa de manera internacional i volen innovar en un sector que per tenir èxit has de ser el millor o més enginiós. Bananity la xarxa social de l’Estimar o l’Odiar. Aquesta és la qüestió.

Bananity, traduït platan. Aixì s’anomena la nova xarxa social que ens ve de la mà de l’equip d’EyeOS i el presentador i periodista Andreu Buenafuente. La xarxa social ha estat presentada avui a Sant Cugat del Vallès amb el responsable d’eyeOS, Pau García-Milà i amb el seu padrì, ja que ha apadrinat la xarxa social, Andreu Buenafuente.

La xarxa social, com va? Tot és centra amb estimar o odiar, quant diem tot és tot. Podem estimar restaurants, ciutats, personatges, menjars, vins, accions, qualsevol cosa que ens passi pel cap. Bananity té l’intenció que els usuaris arribin a conèixer més usuaris que tenen els mateixos gustos o odien les mateixes coses.

El creador de Bananity ha dit explícitament que la xarxa social no és per penjar fotografies intimes o tafanejar sobre la vida dels altres. La gràcia està en conèixer gent fora dels teus cercles i connectar amb ells dels temes que t’interessa, respectant sobre tot la privacitat de l’usuari. Bananity és 100% democràtic i social. Tot el contingut és votable i tothom pot col·laborar a crear i fer més ric el contingut, ha afirmat Sergio Galiano, el segon del projecte de Bananity.

El portal ja compta amb més de 16.000 Bananities com per exemple l’Andreu Buenafuente, Leo Messi o Belén Esteban o series com Lost, House…músics com el grup Coldplay que últimament s’apunta a totes com la Google Music Store i molts d’altres.

La xarxa social ja està oberta, actualment amb problemes de massa afluència però en res estarà per a tothom i ja té aplicació per a l’iOS (iPhone i iPad) i properament estarà disponible per a dispositius amb Android.

Molta sort Bananities!!!

 
Xarxa social: Bananity

Video resum: Vimeo

Aplicació per a iOS (iPhone/iPad)

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: