Barcelona acull la Semiofest

Compartir

La disciplina de la semiòtica és important per a poder dissenyar interfícies d’usuari còmodes i fàcils d’utilitzar, com les interfícies multitàctils dels smartphones.

De fet, en aquest congrés internacional que se celebrarà a la ciutat comtal (SemioFest Barcelona 2013) es realitzaran xerrades com, per exemple Semiotic aspects of interface design for mobile and multi-touch interaction (aspectes del disseny d’interfícies per a interacció mòbil i multitàctil relacionats amb la semiologia) o Semiotics, software and media visualization (Semiòtica, programari i visualització de mitjans).

La semiòtica o semiologia es defineix com “l’estudi dels sistemes de signes, especialment en relació al llenguatge, però amb conseqüències en altres àrees de les ciències socials on les qüestions d’interpretació són de gran importància” segons la Wikipedia.

El congrés SemioFest 2013 de Barcelona començarà aquest proper divendres dia 31 i s’estendrà fins l’endemà, dissabte dia 1 de juny, amb els tallers esmentats abans i molts més. Les sessions es duran a terme a Anaglifos Art Factory, espai situat en ple cor del nucli antic de la ciutat comtal.

L’Associació de Tècnics d’Informàtica proporciona als seus membres associats un petit descompte en les inscripcions per a aquest esdeveniment.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: