Barcelona Developer Conference 17,18 i 19 de novembre

Compartir

Barcelona Developers Conference començarà demà el seu camí cap a l’èxit. Empreses com Tuenti, Softonic, Microsoft, Google, Telefonica, Spotify i un llarg seguit d’elles tindràn ponències amb més de 1500 assistents.

Barcelona Developers Conference és una idea que sorgeix de la iniciativa d’un grup d’emprenedors de crear un esdeveniment dedicat al món dels desenvolupadors en general, aprofundint en els àmbits del programari, la telefonia mòbil i la robòtica. Tindrà lloc al Museu Marítim de Barcelona els dies 17,18 i 19 de novembre del 2011.

QUAN ES CELEBRARÀ LA CONFERENCIA?

La Conferència es celebrarà per primera vegada al Museu Marítim de Barcelona els dies 17,18 i 19 de Novembre del 2011. El Museu esdevé un espai ideal per a la celebració d’aquest esdeveniment, amb una capacitat per unes 1.500 persones, a més ens és perfecte per inspirar-nos en el tema de la conferència: Navegant en el futur!

Tenen ponents molt interessants i representats d’empreses que faran delicies dels assistens com ara Spotify, Windows Phone de Microsoft, Tuenti, Paypal, Google, TeamBox, Adobe, EyeOS… xerrades sobre pujar-ho tot al núvol i moltes coses més que si assistiu a l’esdeveniment ens podreu explicar-ho tot!

Molta sort a l’organització del Barcelona Developer Conference i endavant!

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: