Barcelona entre les ciutats més atractives del món per treballar

Compartir

L’enquesta internacional de BCG, Boston Consulting Group, ha fet públics els resultats de la darrera enquesta global sobre preferències laborals, en la qual han participat 366.000 persones de més de 190 països.

La ciutat de Barcelona n’ocupa la 4a millor posició, per darrere de Londres, Nova York i Berlín. Això vol dir que ha estat de les ciutats més escollides pels enquestats quan se’ls preguntava a quina ciutat del món anirien a viure per feina.

gràfic

Gràfic del Top 10 de ciutats més atractives del món per treballar

I què és més important a l’hora de triar el lloc de feina? Doncs l’enquesta mostra que, a nivell internacional, el que més es valora és la bona relació amb els companys de feina, un bon equilibri de vida personal i vida professional, una bona relació amb els caps i tenir oportunitats d’aprenentatge i de projecció professional.

Les prioritats a casa nostra, però, varien una mica. Quant a treballar a Barcelona, el que més es valora és, en primer lloc, el bon equilibri de feina i vida personal; en segon, una bona relació amb els companys, i en tercera i quarta posició, sentir-se valorat a la feina i la seguretat laboral.

No és pas d’extranyar, doncs, que Barcelona estigui esdevenint un centre de clusterització de la innovació i les noves tecnologies, ja que cada cop esdevé un ecosistema més atractiu per a empreses. Només cal fer un cop d’ull a les recents benvingudes com la de Facebook, Moodle, Siemens o Nestlé.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: