Barcelona, ​​epicentre de les tecnologies turístiques

Compartir

Una nova edició del Fòrum TurisTIC convertirà la ciutat comtal en la capital mundial de les tecnologies dedicades a l’àmbit turístic durant dos dies.

El turisme és una de les indústries més prolifiques no només a Catalunya, a l’Estat Espanyol i al sud d’Europa, sinó que a mesura que es fa més fàcil anar d’un lloc a un altre, i malgrat la crisi econòmica que encara afecta amb força a moltes regions del planeta, la gent es mou més, el que contribueix a difuminar les fronteres.

Una de les conferències de l'edicio de l'any passat del TurisTIC. Imatge cortesia de BDigital

Una de les conferències de l’edicio de l’any passat del TurisTIC. Imatge cortesia de BDigital

I les noves tecnologies juguen un paper important en el nou escenari del turisme: des de les reserves de desplaçaments i hotels, fins a informació sobre les ciutats visitades o els esdeveniments que hi podem gaudir, tot això passa per apps i sistemes que inclouen sensors per oferir informació de proximitat.

Aquestes i moltes altres més formes d’aprofitar les tecnologies en el camp del turisme, seran abordades els propers dies 2 i 3 d’abril en el marc de la segona edició del Fòrum TurisTIC, organitzat per BDigital i que compta amb el suport de la Mobile World Capital, l’Ajuntament de Barcelona, ​​Caixabanc i Indra entre d’altres empreses i institucions.

El Fòrum TurisTIC busca ser un punt de trobada per a tots els actors vinculats als sectors de la tecnologia i el turisme, ja siguin proveïdors de solucions, com ara consumidors o prescriptors d’aquestes.

L’esdeveniment s’organitzarà al voltant de diverses conferències que tocaran temes d’actualitat, com ara “Tendències tecnològiques en turisme” o “Innovació TIC en el mercat hoteler“, que seran tractades per destacats professionals i experts del sector com Joan Ribas (fundador i CEO de GNA Hotel Solutions), Oriol Marimón (CEO de Mobisfera), Josep Bernat (eDreams) o Toni Sánchez (Barkeno Advisors).

Per descobrir millor tot el potencial de l’extens programa d’activitats, recomanem consultar-lo al lloc web del Fòrum TurisTIC.

La cobertura en viu per part d’El Mur Tecnològic

La nostra publicació, igual que ja va fer l’any passat, és media partner del Fòrum, i de la mateixa manera que llavors, assistirem a les sessions per informar puntualment d’elles en directe.

Ho farem a través dels nostres habituals canals de Twitter, @elmurtecnologic i @alexistech_Live, estant aquest darrer dedicat exclusivament a les retransmissions en viu d’esdeveniments.

També comptarem, com ja vam fer en el darrer Mobile World Congress, amb pàgines específiques per seguir, en directe, la transmissió a través del nostre lloc web. Així que segueixin atents a les nostres pàgines per conèixer els detalls d’aquestes transmissions.

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic
YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: