Barcelona junta en el mateix escenari tecnologia i turisme

Compartir

BDigital organitza la primera edició de TurisTIC, el fòrum en el qual convergeixen tecnologies de la informació i la comunicació i turisme.

I Fòrum TurisTIC

Catalunya és una de les regions europees més potents pel que fa a atracció turística i, especialment, la seva capital, Barcelona. Per tant, sembla lògic que a l’atractiu turístic de la ciutat comtal se li afegeixi l’atractiu tecnològic de la que és capital mundial de la mobilitat (Mobile World Capital) per celebrar el congrés TurisTIC, una trobada en la què s’uneixen ambdós mons.

L’auge d’Internet en la contractació de viatges, desplaçaments, vacances i escapades de cap de setmana, el costum cada dia més difós que tenen els internautes de comentar en els llocs web especialitzats els hotels en els quals s’allotgen, i de guiar-se pels comentaris dels altres a l’hora de triar hotel, tot això és un viu exemple de la creixent importància que la Xarxa de xarxes i les noves tecnologies en general tenen sobre el sector turístic.

TurisTIC es celebrarà demà dimarts dia 21 i dimecres 22, amb un programa que tocarà des del paper que juguen les administracions públiques fins a les solucions de mobilitat, passant pel paper dels blocaires i les xarxes socials en el sector turístic actual i futur, o una repassada a les tendències de futur en aquest àmbit.

Aquest congrés compta amb el suport de La Caixa (es celebrarà en el Caixaforum de Barcelona), Arsys, Microsoft, l’Ajuntament i la Diputació de la ciutat comtal, i comptarà amb la presència dels “pesos pesats” del sector turístic en línia com TripAdvisor, Atrápalo, eDreams, Amadeus o Rumbo. L’esdeveniment s’emmarca en els actes de la Mobile World Capital.

Des d’imatica.org donarem cobertura a aquest esdeveniment, transmetent per Twitter els punts més destacats de les diverses xarrades i conferències que s’hi imparteixin.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: