Barcelona prepara una setmana d’esdeveniments digitals

Compartir

Del 13 al 18 de maig es celebra a la capital catalana la Digital Week, una setmana d’esdeveniments dedicada a fomentar les solucions mòbils aplicades a l’empresa.

Digital Week

Avui dilluns dia 13 comença a Barcelona la Digital Week, una setmana d’esdeveniments, tallers i activitats dedicats a les tecnologies mòbils a l’empresa, especialment en les petites i mitjanes (PIME).

Entre els esdeveniments que la Digital Week portarà a Barcelona tenim el Google I/O a través de streaming directe des de la trobada per a desenvolupadors que la companyia de Mountain View organitza a San Francisco. Barcelona és una de les poques ciutats en el món que compta amb aquest streaming d’alta qualitat en directe, i els assistents podran gaudir-ne el divendres vinent dia 17 a les 20:00 hora local.

El nou Firefox OS també tindrà el seu racó a la Digital Week, concretament el dia 14, en el qual es donaran a conèixer els seus detalls tècnics. Com totes les activitats de la Digital Week, aquesta també es celebrarà en el flamant Mobile World Centre.

El punt final a l’edició d’enguany de la Digital Week serà la festa del dissabte a la nit, que se celebrarà en un dels molts clubs nocturns de la ciutat comtal.

Més informació i inscripcions en el lloc web de la Digital Week.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: