Barcelona serà novament un aparador de les tendències en desenvolupament

Compartir

Més d’una cinquantena de conferències esperen els desenvolupadors a la ciutat comtal.

Barcelona acollirà a finals d’aquesta setmana vinent, i coincidint amb l’anomenat “pont de la puríssima”, la segona edició de la Barcelona Developers Conference, una trobada de desenvolupadors vinguts de tot el món en la qual s’hi celebraran sessions temàtiques sobre les tecnologies més emprades actualment i les que tenen un futur més prometedor al seu davant.

Una instantània d'un dels actes organitzats l'any passat. Imatge gentilesa de l'organització

Una instantània d’un dels actes organitzats l’any passat. Imatge gentilesa de l’organització

Les grans línies argumentals de l’edició d’enguany són el cloud computing, el desenvolupament d’apps mòbils, el desenvolupament de videojocs “indie” i la robòtica. Aquestes línies es desenvoluparan al llarg de més de 50 conferències, tallers i actes de networking.

A més d’aquestes activitats, es realitzarà també un concurs de programació amb una durada de vint-i-quatre hores, i l’organització ha posat a disposició dels participants de l’esdeveniment l’espai Appwards a la seva web, on diferents desenvolupadors han pogut penjar les seves aplicacions.

Des d’imatica.org estarem presents en aquest esdeveniment, fent-ne un seguiment en directe i buscant copsar les tendències que marcaran la programació en els mesos vinents que, en definitiva, són aquelles que també marcaran l’evolució tecnològica.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: