Barcelona serà, per un dia, la capital mundial de les aplicacions mòbils

Compartir

bdigitalLa capital catalana acollirà el proper 17 de novembre el bdigital apps, un esdeveniment dedicat íntegrament al món de les aplicacions per a smartphones, conegudes simplement com a apps, i que cada dia que passa estan guanyant més importància en tots els sentits. Entre els actes organitzats en la jornada, l’AppCircus, una exposició internacional itinerant de les millors aplicacions mòbils.

Redacció – La importància de les aplicacions mòbils, popularment conegudes simplement com a apps, és cada dia més gran, fins al punt que segons la majoria d’experts, la disponibilitat de certes aplicacions en una o altra plataforma (o la seva no disponibilitat) actua com a factor determinant per als usuaris en l’elecció d’un smartphone.

Responent a aquesta importància i l’interès que ella genera, bdigital Barcelona Digital organitza aquest vinent dimecres dia 17 de novembre la primera edició del congrés bdigital apps, que pretén convertir-se en una cita anual per a un mercat que es preveu creixerà més d’un 800% (si, no sobren pas zeros…) en els tres propers anys.

En aquest acte s’hi donaran cita els actors del sector, empreses i desenvolupadors que es dediquen a la creació d’apps, i els seus clients. El networking estarà, doncs, a l’ordre del dia fins i tot amb un acte propi destacat que conclourà la jornada: un còctel networking a les 19:30.

Aquest primer bdigital apps es celebrarà en el CosmoCaixa (antic museu de la Ciència de La Caixa) de Barcelona, i a més de l’entitat bancària, comptarà com a patrocinadors amb HP-Palm, Tecnocom i Telefónica.

Més informació

Programa d’actes

Copyleft 2010 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina