Barnes & Noble renova el Nook Tablet

Compartir

Barnes & Noble planta cara a Amazon i presenta el renovat Nook Tablet amb unes especificacions impressionants

Cap allà al Setembre, Amazon va presentar el tant esperat Kindle Fire a un preu de 199$, un moviment disposat a marcar una certa diferència amb l’iPad 2. I avui, William Lynch ha contestat a aquesta maniobra presentant la renovació del famós tablet Nook.

Aquest nou tablet de 7 polzades, amaga un processador de doble nucli d’1GHz fabricat per Texas Instruments, 1GB de memoria RAM i 16GB de memòria interna (inclou un slot que suporta  targes microSD de fins a 32GB), tot això alimentat per una bateria amb una vida d’unes 11 hores. Però, on va mes enllà aquest dispositiu és en l’apartat multimèdia, ja que suporta la reproducció de vídeo a full HD 1080p; perfecte per a reproduir els continguts de Netflix, Hulu Plus o Pandora.

No menys important és la seva sortida a les botigues, que està prevista el dia 18 de Novembre a un preu de 249$. La resta de la família, també ha patit una petita davallada dels seus preus; el tablet Nook Color s’ha rebaixat a 199$ i el més bàsic de tots, el Nook Simple Touch a un preu de 99$.

Més informació: Barnes&Noble

Copyleft 2011 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: