Battlefield 4 confirmat per a Xbox One i PlayStation 4

Compartir

Aprofitant la presentació de Xbox One, DICE ha anunciat que el seu nou títol, Battlefield 4, estarà disponible per a les consoles de nova generació.

Battlefield 4, joc anunciat prèviament per a Xbox 360 i PlayStation 3, ha estat confirmat per les consoles de nova generació Xbox One i PlayStation 4, tal com ja esperàvem, i serà llançat el 29 d’octubre d’aquest any.

Aquells que vulguin fer una reserva prèvia del joc rebran una expansió digital premium anomenada “Battlefield 4 China Rising” de forma gratuïta. Aquesta expansió disposa de quatre mapes per jugar en línia, ambientats a la Xina. Per als que reservin l’edició “Digital Deluxe” mitjançant la plataforma Origin rebran el joc, accessoris extra del joc, l’expansió “China Rising” i accés a la beta multijugador de Battlefield 4.

A més, durant la fira E3, DICE mostrarà el mode multijugador amb una demo en directe durant la conferència de premsa que se celebrarà el 10 de juny i que es podrà veure a la pàgina web http://www.ea.com/e3

Les partides que es realitzin en aquest acte es podran veure a través de la pàgina web http://battlefield.com/livestream

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: