El BDigital Apps es consolida i amplia en aquesta edició del 2011

Compartir
Presentació del BDigital Apps d'aquest any, duta a terme ahir. Imatge cortesia de Barcelona Digital

Presentació del BDigital Apps d'aquest any, duta a terme ahir. Imatge cortesia de Barcelona Digital

L’entitat organitzadora, Barcelona Digital, recull l’impuls donat a la ciutat comtal pel seu nomenament com a capital mundial de la mobilitat, i amplia notablement la durada i contingut d’aquest esdeveniment.

Nova edició del BDigital Apps, l’esdeveniment de referència a nivell nacional sobre tecnologies mòbils, que enguany es consolida i amplia.

Per començar a obrir boca, aquest divendres dia 11 i el dissabte 12, gaudirem de la FinAppsParty, una marató de programació d’aplicacions de temàtica financera per a dispositius mòbils que es realitzarà a l’edifici MediaTIC, recentment guardonat com el millor del món per a oficines.

El 15 i el 16 de novembre estan reservats per al congrés, amb el primer dia centrat en els desenvolupadors i el segon en el mercat global de les apps. I és que, avui en dia, un desenvolupament fet en el més recondit indret del planeta, pot gaudir d’èxit a nivell de tot el globus mercès a la seva inclusió a les populars botigues d’aplicacions i a l’increment en l’ús de smartphones.

Un moment de l'esdeveniment de l'any passat. Imatge cortesia de Barcelona Digital

Un moment de l'esdeveniment de l'any passat. Imatge cortesia de Barcelona Digital

Podeu inscriure-us als actes i consultar el programa complet de les jornades a través de la pàgina web del BDigital. L’organització de l’esdeveniment corre a càrrec de Barcelona Digital amb el suport de La Caixa i Nokia entre altres empreses.

 

Copyleft 2011 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: