BDigital organitza esdeveniment sobre seguretat informática

Compartir

Tindrà lloc el dia 17 de desembre a Barcelona, i s’hi presentarà un potent dispositiu d’espionatge capaç de robar totes les dades d’un mòbil.

Amb la presència cada cop més generalitzada de xarxes sense fils, punts d’accés en llocs públics, dispositius que es connecten a Internet, i una dependència cada cop més generalitzada de productes i serveis que es gaudeixen des del núvol, la seguretat de les nostres comunicacions i dades està guanyant més i més importància, mentre creixen les amenaces sobre aquesta.

És per això que, amb esperit de conscienciar i fer pedagogia, el proper dimecres dia 17, BDigital ha convocat a un esdeveniment dedicat a la seguretat online a Barcelona i orientat als professionals del sector tecnològic.

Serà de les 15:30 a les 18:00 a la Sala Digital del Barcelona Growth Centre, al carrer Roc Boronat 117 de la ciutat comtal, molt a prop de la seu de BDigital a l’edifici TIC-Media.

La jornada està organitzada conjuntament amb el projecte Be Wiser i Tecnio, i les ponències començaran a partir de les 16:00 després de les acreditacions i el cafè networking.

Els primers en obrir foc seran els responsables del projecte Be Wiser, David Marí (Consultor Tecnològic a Barcelona Digital Centre Tecnològic), i Gemma Batlle (Gerent del Clúster Digital a Barcelona Digital Centre Tecnològic), que ens n’explicaran els resultats del primer any de vida d’aquest projecte, així com els reptes de futur als quals s’enfronta.

A partir d’aquí, dues ponències més i ja de caire tècnic, que tindran com a protagonistes a Gonzalo Asensio (Responsable d’R+D+i Seguretat a Barcelona Digital Centre Tecnològic), i a Alister Amo (Consultor de seguretat a Barcelona Digital Centre Tecnològic). Amo ha estat, entre altres coses, un dels col·laboradors de la distribució GNU/Linux Wifislax, dedicada a les eines de pentesting i a la seguretat de les comunicacions.

Alister Amo presentarà un petit dispositiu, que cap al palmell de la ma i que s’anomena Pinya, però que tot i ser petit, pot desfermar una gran potència per hackejar un dispositiu mòbil d’una forma molt fàcil i fer-se amb totes les seves dades.

Les inscripcions per assistir-hi es troben obertes.

Guillem Alsina
Etiquetes: