BeeWi presenta nous cascos que poden funcionar amb cables o sense

Compartir

La inclusió d’un cable en el paquet permet utilitzar-los amb dispositius que no disposin de tecnologia Bluetooth.

La capacitat de triar entre tecnologia amb o sense fils sense haver de canviar de cascos ja està disponible dins de la gamma de BeeWi gràcies al model BBH120. Aquest disposa de capacitat Bluetooth per a comunicar-se inalàmbricament amb qualsevol dispositiu com ara un portàtil, un smartphone o una cadena musical, però també inclou en el paquet de venda un cable per a poder ser utilitzats en dispositius que no disposin de tal tecnologia.

A més, el poder utilitzar aquests cascos amb cable, ens permet estalviar bateria o continuar utilitzant-los sense problemes quan aquesta s’esgoti, encara que no puguem continuar gaudint de la comoditat de la tecnologia sense fils.

Altres funcions que inclou el BBH120 de BeeWi són la marcació per veu, la desviació de trucades, i penjar i despenjar prement els botons. La seva autonomia estimada és d’unes 20 hores d’escolta i de 200 hores en espera, és compatible amb Bluetooth 2.1+EDR, i disposa d’una banda ajustable i auriculars d’espuma recoberts de cuiro.

Podreu trobar aquests auriculars als establiments Media Markt, a un preu de 59,90 € en dos colors, blancs i negres.

Cascos BeeWi BBH120 en els seus dos colors, blanc i negre

Cascos BeeWi BBH120 en els seus dos colors, blanc i negre

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: