Biit,música a la carta

Compartir

Biit, la nova eina creada per escoltar la música sense seleccionar que vols sentir. Simplement detecta el que t’agrada i et fa una llista d’aquestes al atzar. Ès la primera aplicació d’aquestes característiques i creada a Espanya per Rockola Media Group

Molts de vosaltres us preguntareu que és Biit, doncs biit és l’alternativa perfecte a Spotify i Grooveshark. És la primera aplicació mòbil que va més endevant de la música a la carta. Osigui és el que bé després del que tens ara mateix.

Els creadors descriuen l’aplicació que no és un simple reproductor de la música exposada per els cantants i creadors si no que l’aplicació t’escolta a tu i els teus gustos i et selecciona el més semblant per que no tinguis que esta cambiant de cançó.

Biit és l’alternativa perfecte per tots els usuaris que escolten el que volen estigui on estigui i sense fer llistes predeterminades (playlist), tot això encara que sembla mentida és gratuït i legal.

 

Tot això esta creat per un equip que té com a seu central Madrid i aplicació oficial per iPhone (iOS) i d’aqui a finals d’any sortirà per Blackberry i Android.

Apunt

Navegant per els comentaris de l’aplicació s’observa gent en critica de l’aplicació dient que envia missatges als seus contactes o que queda el telèfon bloquejat. D’altres també l’anomenen l’evolució del reproductor. Que n’opines tu?

 

 

Nota de premsa oficial: Bloc de Biit

Pàgina web Biit

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: