Bill Gates, al rescat de Microsoft?

Compartir

Els rumors de la tornada de qui fou el fundador de Microsoft sorgeixen amb més força.

Bill Gates. Imatge de Masaru Kamikura a Flickr sota llicència Creative Commons

Bill Gates. Imatge de Masaru Kamikura a Flickr sota llicència Creative Commons

Des de fa unes setmanes, i després dels resultats financers de Microsoft els quals van ser negatius, i sabent que el seu tablet Surface no ha tingut les vendes que s’esperaven, s’afegeix a l’equació el nom de Bill Gates.

Efectivament, el nom de qui fou el fundador de la companyia de Redmond i que en el 2008 va deixar l’empresa per dedicar-se a la beneficència per mitjà de la fundació que comparteix amb la seva dona Melinda, està sonant amb molta força ja que es rumoreja que podria tornar a l’empresa per donar-li un tomb i enfocar-la per a tornar al bon camí a nivell econòmic.

Encara que des de Microsoft no s’han volgut pronunciar al respecte d’aquests rumors, el mateix Bill Gates va dir en una recent entrevista a la Microsoft Research Faculty Summit 2013 que “tota la seva vida està dedicada a resoldre els problemes d’altres persones i que no té la intenció de deixar d’aprofitar cap petit percentatge del temps que utilitza a la fundació que porta juntament amb la seva esposa Melinda Gates, per tornar la seva antiga empresa”.

La seu de la Fundació Bill i Melinda Gates. Imatge de Nam-ho Park a Flickr sota llicència Creative Commons

La seu de la Fundació Bill i Melinda Gates. Imatge de Nam-ho Park a Flickr sota llicència Creative Commons

De moment es desconeix la realitat de la situació, i si donem un cop d’ull a la situació de Microsoft pel que fa a productes, amb un Windows 8.1 amb millores al caure i el sistema mòbil Windows Phone establint-se en tercera posició del mercat dels smartphones darrere d’Android i iOS, el rumor de la tornada de Bill Gates podria quedar-se simplement en això, en un rumor.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: