Bill Gates: No, jo no tornaré a Microsoft

Compartir

Avui, Bill Gates, després dels rumors escampats per la xarxa amb la seva tornada a casa, Microsoft, ha sortit de dubtes i ha anunciat que no tornarà a la seva empresa per ajudar a remuntar l’època perduda. 

Després de la quantitat de rumors generats en les passades setmanes, nosaltres també vam explicar el que passava amb el cas de que Bill Gates podria tornar a Microsoft per remuntar la companyia al lloc on tocava, ja que ell aportava en primer lloc, carisme, nivell i poder. Avui ell mateix ha anunciat el que ningú volia sentir.

Bill Gates ha descartat la possibilitat remota de que torni al gegant del software fundat per ell mateix, Bill Gates estava content pels rumors però ara mateix no era el moment de tornar, si mai hi havia hagut el moment.

En canvi, anuncia que estarà treballant a temps complet a la fundació Bill & Melinda Gates Foundation fins el dia de la seva mort. Si, literalment així. Bill va renunciar al seu paper com a cap i símbol de Microsoft el juny del 2008.

En una entrevista a FairFax Media, Bill Gates va declarar el següent:

Estic a temps parcial participant amb Microsoft, i encara que aquesta setmana hagi estat en contacte per donar els meus consells no tornaré i això no canviarà, la fundació requereix tot els meus esforços i tota la meva energia i sentim que estem tenint un gran impacte.

També ha tingut temps per fer refèrencia a Steve Jobs que va morir fa molt poc i tot està molt recent. Bill Gates diu del seu company i rival quan lluitaven per la quota de mercat, Steve era una persona brillant, va ser dur per Microsoft perque les seves màquines van vendre i molt, i remarca que els últims anys de vida van ser molt bons amics. Sona bé eh, com amics de tota la vida!

Amb aquesta noticia, tenim el que volíem, una resposta però no la que volíem. Qui no voldria veure Bill Gates davant del totpoderós Microsoft? Esperem que tingui molta sort amb la Fundació Bill & Melinda Gates.

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: