Bill Gates parla de Surface

Compartir

El creador de Microsoft elogia la nova tauleta i dóna a conèixer la seva visió sobre la indústria d’ara en endavant.

El fundador de Microsoft, que porta ja uns anys fora de l’empresa, ha tingut temps per elogiar la nova tauleta de Microsoft. Segons Gates “és una cosa grandiosa, no puc esperar que es vengui i que la gent ho provi”.

Bill Gates. Imatge cortesia de Microsoft

Bill Gates. Imatge cortesia de Microsoft

També va afirmar que Surface és “el millor de dos mons” (tablets i PCs). “Sigui com sigui que anomenis el Surface, la gent en voldrà tenir un” i va continuar dient “l’anomenem un dispositiu Windows 8. Quan dos tipus de dispositius s’uneixen hi ha un dubte sobre quin és el que sobreviurà. El PC ha estat el súper set fins al moment, amb gran quantitat d’aplicacions, teclat i altres. Potser en el futur l’anomenarem PC, potser necessitarem un altre terme”.

El fundador de Microsoft també ha tingut unes paraules per a la competència: “els tablets que vam fer abans no eren tan prims ni atractius. Microsoft ara té una cosa que pot canviar les regles”.

Sobre el sector en si, va afirmar que “el fet de que el més emocionant del món estigui essent fet per companyies de programari, com Google, Apple, Microsoft, o Facebook, és fabulós. Aquestes empreses haurien de competir, la brillantor de cada empresa impulsa les altres, i això és molt emocionant”.

Tot i que Gates ja porta anys allunyat del dia a dia de l’imperi que va ajudar a dreçar, les seves declaracions encara acaparen les portades dels mitjans especialitzats.

Més informació

Entrevista completa a Bill Gates

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: