Bill Gates medita tornar a governar Microsoft!

Compartir

Bill Gates, fundador i president de la companyia de Redmond, el gegant del programari Microsoft, podria fer una tornada dramàtica com a director exectiu de la companyia principal. Si tothom ho té en boca és perquè alguna cosa està passant a casa del mega gegant.

El nom de Bill Gates va ser sinònim de riquesa, poder i èxit. Diguem que Gates va ser la flor i nata de Silicon Valley. Des de l’any 2000, Steve Ballmer, company de Gates a la universitat i treballador de la companyia des del 1980 ha estat l’home principal, la cara, però podria ser destituït amb facilitat si la tornada de Gates fos real. Ja que en aquestes grans companyies, qui no corre, vola.

La idea de que Bill Gates torni a casa seva no sona per primera vegada pels carrers de Redmond, un inversor, David Einhorn de Greenlight Capital anomenava a Ballmer com el “calumniat”, referint-se a ell com “un pes que en comptes de fer pujar les accions de la companyia, les feia baixar i ràpid”.

Però Gates s’ha distanciat de la idea declarant que la seva feina és al costat de la seva parella, Melinda Gates, amb la Fundació Bill, que ens deixa clar que és més feliç fora de la companyia més gran del món del programari.

Això si, després de la renovació de Xbox fa poc, la seva nova joguina i accessori de la Xbox el Kinect i el renovat Windows 8 que serà presentat en segona beta al CES i el renovat i molt Windows Phone amb la seva aliança amb Nokia, qui millor per portar l’empresa que una vella gloria com Bill Gates. 

L’equip d’inversors té molta frustració amb Steve Ballmer, s’han filtrat frases com “Alguns es mereixen, si està. Però sens dubte, la percepció que Ballmer és el responsable del baix rendiment de les accions“.

També hauriem d’afegir que des de que Bill Gates va marxar de la companyia, en la qual encara és president, no ha fet un dia de treball a Microsoft des de ja farà més de tres anys, tot això fa allunyar a Gates de tornar a governar el vaixell però amb el menyspreu que li tenen i estan dirigint a Ballmer res s’ha de deixar com a impossible.

Després de tot, la tornada del fundador elevaria la moral entre tots els inversors que ara mateix no saben què fer i restauraria la fe i l’impuls necessari per recuperar l’empresa i com hem començat l’article el sinònim de Gates. Riquesa, Poder i èxit.

Font: Article de la CNN

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: