Bing: també en el mòbil

Compartir

Telefonia mòbilFormata els resultats per tal que siguin vistos de manera òptima a les petites pantalles dels dispositius mòbils.

Redacció – Paral·lelament al llançament de la versió per a navegadors web d’escriptori del seu nou cercador Bing (el qual ja és accessible des d’Europa com havia promès la companyia de Redmond), també s’ha posat a disposició dels internautes la versió mòbil d’aquest cercador, preparada per tal que sigui accessible des de qualsevol telèfon mòbil o PDA.

Bing MobileAquesta versió no té la riquesa gràfica de la versió per a navegadors de sobretaula, encara que també s’hi pot accedir des d’una màquina desktop amb el seu corresponent browser tipus Firefox, Internet Explorer o Opera, obtenint els mateixos resultats i en el mateix format que obtindríem en el nostre telèfon. Malgrat tot, i per la naturalesa mateixa del mitjà mòbil i les limitacions de pantalla i potència d’aquests dispositius, Bing Mobile no disposa de totes les prestacions que podem trobar en el seu homòleg de sobretaula.

Bing per a dispositius mòbils només és accessible des de l’adreça m.bing.com, obviant el domini .mobi específic per a aquest tipus de llocs web. El nou cercador de Microsoft, o com sembla preferir promocionar-lo la companyia de Redmond, “l’eina per prendre decisions” es postula doncs com una bona opció per desbancar a Google del lideratge en matèria de cerques online. El temps i el favor del públic ho decidiran.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)