Bizfranquicias: Expandeix la teva franquícia amb Bizbarcelona

Bizfranquicias
Compartir

Els pròxims dies 12 i 13 de juny, BIZBARCELONA, el saló de referència a nivell nacional per a persones emprenedores, start-ups, pimes i autònoms, aterrarà al recinte de Fira Barcelona Montjuïc amb la seva novena edició. En el marc del saló, se celebrarà el Bizfranquicias, l’esdeveniment que afavoreix l’increment dels clients potencials dels negocis participants amb milers d’assistents motivats per emprendre i potenciar el seu negoci.

Tenint en compte que Catalunya representa el 30% del volum total dels establiments de franquícies a tot l’Estat espanyol i que, en els últims anys, BIZBARCELONA ha atret més de 13.000 visitants, Bizfranquicias es presenta com a una oportunitat excepcional per al networking i per a tractar d’expandir una franquícia arreu del país. A més, Bizfranquicias també brinda un factor important de Brand Awarness, realitzant una inversió en mitjans de comunicació que garanteix una àmplia cobertura en mitjans online i offline.

Treu profit a la teva participació al BIZBARCELONA

L’Associació Espanyola de Franquiciadors (AEF) organitza el Bizfranquicias amb l’objectiu de posar a la disposició de l’empresari i de l’inversor una visió profunda sobre les oportunitats que les franquícies ofereixen a les persones emprenedores i les claus per emprendre un negoci amb les millors garanties d’èxit.

Entre els sectors emmarcats en l’esdeveniment s’hi troben agències i serveis immobiliaris; empreses del sector de l’alimentació (supermercats, fleca, pastisseria, gelateria, delicatessen, dietètica i productes naturals i altres productes especialitzats); negocis de beauty i cosmètica (perruqueria, cosmètica i perfumeria); centres de salut i fitness (gimnasos, centre d’estètica, centres de salut); comerços especialitzats (tintoreries, informàtica, telefonia, occi i entreteniment, etc.); i empreses del sector de la confecció, moda i complements (joieria, bijuteria, calçat i marroquineria, moda home, moda dona, moda infantil i juvenil i moda íntima).

Premis Franquícies de Catalunya

A més, l’Associació Catalana de Franquiciadors (ACF) ha convocat els Premis Franquícies de Catalunya, que s’entregaran el 12 de juny dins l’espai Bizfranquicias del BIZBARCELONA. Uns guardons que reconeixen públicament les empreses i persones que més hagin destacat en l’entorn de la franquícia amb l’objectiu de donar visibilitat i premiar la gestió d’empreses i persones relacionades amb el sistema de franquícia.

En total, es reconeixeran fins a 10 categories amb què es distingiran la franquícia catalana amb millor projecció al mercat català, estatal i internacional; aquella amb millor política de responsabilitat social i la de millor integració de franquiciats. També hi haurà premi per a la franquícia no catalana amb millor projecció a Catalunya; el millor equip d’expansió de franquícies o de màrqueting franquiciador; el millor franquiciat d’una xarxa de franquícies catalana; el millor president/CEO d’una empresa franquiciadora catalana; i per al proveïdor homologat amb millor activitat referida a franquícies.

Segons sigui la categoria a la qual s’opti, podran ser premiades empreses franquiciadores, franquiciades i proveïdores, entitats, persones a títol individual i/o equips professionals. El termini de presentació de candidatures – que poden realitzar-se per correu a info@acf.cat – es tancarà el 3 de juny.

 

Si t’interessa formar part del Bizfranquicias, visita el web oficial i inscriu-te per a fer un pas més amb el teu negoci!

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: