BlackBerry llança canals en BBM i aconsegueix la seva preinstal·lació en terminals de fabricants

Compartir

La companyia canadenca segueix apostant fort per la seva eina de missatgeria instantània, aconseguint la seva preinstal·lació en terminals de fabricants i afegint Channels (Canals), una nova funcionalitat encara en estat beta que busca portar la informació als seus usuaris.

BlackBerry ha donat a conèixer  la disponibilitat, encara en fase beta, del BBM Channels, una nova funcionalitat per al seu programa de missatgeria instantània que permet crear canals de comunicació per arribar a diferents comunitats d’usuaris.

BBM Channels permet a un administrador (qui hagi creat el canal) pujar fotografies i posts a aquest, continguts als quals els altres usuaris subscrits al canal poden contribuir afegint-hi comentaris i compartint-los amb altres usuaris.

Els nous canals constitueixen una manera més de connectar amb audiències, i afegeixen un toc de xarxa social a un servei, el de BlackBerry Messenger, que fins ara se centrava pura i simplement en la comunicació per missatges de text entre usuaris i en grups d’aquests.

També constitueix una nova oportunitat per a què els creadors de contingut puguin connectar amb les seves audiències, tot i que limitada als usuaris de BlackBerry Messenger.

La novetat es deplegará als clients d’Android i iOS al llarg de les properes setmanes.

Conjuntament amb aquesta notícia, BlackBerry també ha anunciat que el seu client de missatgeria instantània serà preinstal·lat en terminals Android de diversos fabricants com Brightstar, Micromax, Mito, TiPhone o Zen.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: