BlackBerry Q10, el nostre millor “Best for Business” del 2013

Compartir

El Q10 és la millor proposta per al món empresarial, combinant un disseny ultra compacte amb un teclat tradicional QWERTY físic per oferir el major control possible en totes les tasques del dia a dia del professional.

BlackBerry Q10

Barcelona – 28 de desembre del 2013 – El Mur Tecnològic, mitjà especialitzat en anàlisis (reviews) de smartphones, ha decidit concedir al BlackBerry Q10, smartphone amb sistema operatiu BB10, el seu reconeixement anual com a “Best for Business” 2013, sobre la base de les proves de producte de telefonia realitzades entre l’1 de gener i el 31 de desembre del 2013.

El BlackBerry Q10, que incorpora l’innovador i competitiu sistema operatiu BlackBerry 10 (basat en QNX) és la millor proposta per al món empresarial, combinant un disseny ultra compacte amb un teclat tradicional QWERTY físic per oferir el major control possible en les comunicacions per missatgeria instantània, xarxes professionals, gestió de correu electrònic i edició de documents.

El BlackBerry Q10 està preparat per operar en xarxes 4G/LTE, ofereix una gran claredat a través del seu auricular, i una pantalla amb bona il·luminació per emprar el dispositiu en exteriors. Gràcies al salt qualitatiu que ofereix el nou sistema operatiu de BlackBerry, els professionals poden manejar notificacions de tota mena a través del BlackBerry Hub, centre neuràlgic per llegir, contestar i començar nous missatges. A més, el Q10 és dels pocs dispositius en comptar amb una sortida HDMI directa, a punt per connectar el terminal a projectors i altres solucions professionals per a visualització de presentacions.

El BlackBerry Q10 pot ser considerat un dels dispositius empresarials més segurs gràcies al propi sistema operatiu i al servei professional BlackBerry Enterprise Server 10 (BES10), que filtra les comunicacions a través dels propis servidors de la companyia canadenca.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: