Blockbuster entra en fallida en el Regne Unit

Compartir

No pot lluitar contra el streaming de pel·lícules i videojocs

La filial britànica de Blockbuster LLC ha entrat en fallida degut a no poder fer front als pagaments, i a la gran competència de les empreses de lloguer de pel·lícules online.

Actualment, Blockbuster UK està buscant creditors i ha anomenat la consultora Deloitte com a encarregada de buscar compradors. Si no es troba comprador, la companyia acomiadaria uns 4.190 treballadors i tancaria al voltant de 187 botigues.

La cadena d’origen nord-americà ha estat unànimement criticada per no saber-se adaptar als nous temps. No va disposar de serveis de streaming fins molt tard, centrant-se en la distribució física, el que encara és el seu “core business”. Això, al seu torn, va provocar que altres empreses més ben adaptades als temps canviants -com Netflix- li passessin pel davant, perdent el favor dels usuaris.

En països com Espanya, Blockbuster ja va anunciar fa temps el seu tancament, emparant-se en aquest cas en els estralls provocats per la pirateria.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Etiquetes: