Boeing llançarà un telèfon segur amb Android

Compartir

Tindrà aplicacions militars i per a serveis d’intel·ligència, i el seu preu no serà precisament per aconseguir-lo amb punts de la nostra operadora: cap als 15.000 dòlars.

Boeing es vol ficar en telefonia mòbil amb terminals segurs d'altes prestacions

Boeing es vol ficar en telefonia mòbil amb terminals segurs d'altes prestacions

Via PhoneRPT – El gegant aeroespacial Boeing està decidit a posar un peu en el negoci de telefonia mòbil. La divisió de defensa, espai i seguretat (BDS) de la companyia està planejant introduir un nou telèfon segur amb Android a finals d’any.

D’acord amb el vicepresident del grup d’infraestructura segura de la companyia, Brian Palma, el desenvolupament de “El Telèfon Boeing” es troba en la seva darrera fase i aviat es donarà a conèixer al mercat. En una entrevista amb la premsa, Palma va dir que els competidors demanen un preu d’entre 15.000 i 20.000 dòlars per un dispositiu amb semblants mesures de seguretat i encriptació. La companyia aspira a penetrar en el mercat oferint un preu més baix als consumidors.

Palma creu que hi ha un marge considerable en defensa i en el mercat de la intel·ligència. El vicepresident va dir que Boeing va decidir entrar en aquest mercat arran dels canvis en les actituds d’ús de la tecnologia per part de la gent, principalment. Els equips anteriors i les tecnologies superiors eren per treballar a l’oficina, però els actuals productes de consum han superat l’oficina. En resposta a la situació, Boeing va decidir introduir un telèfon segur que proporciona comunicació segura de la informació al mateix temps que permet la facilitat d’ús dels consumidors.

El que ràpidament ens podem preguntar és: si un espia realitza un check-in a Foursquare a les instal·lacions de la qual està intentant obtenir informació… això no serà un contrasentit?

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: