Bones perspectives per a les noves BlackBerry

Compartir

Bloomberg detecta un augment de l’interès entre els usuaris d’eBay per ser dels primers a fer-se amb un nou terminal de BlackBerry.

Els dos nous terminals de BlackBerry: el Z10 (esquerra) i el Q10

Els dos nous terminals de BlackBerry: el Z10 (esquerra) i el Q10

Segons apunta el rotatiu online Bloomberg, dedicat a les notícies de l’àmbit econòmic, la demanda dels nous smartphones BlackBerry a eBay ha augmentat, fet que suggereix una bona acollida per part del públic i, per tant, també bones expectatives de mercat.

Recordem que BlackBerry va presentar la seva nova plataforma de programari i els nous terminals que l’hauran de recolzar, la setmana passada en un acte estel·lar que va captar bona part dels titulars de la premsa especialitzada, malgrat que Google va realitzar un moviment de diversió que va desviar bona part de l’atenció.

Les subhastes dels nous dispositius són possibles gràcies a què aquests ja han estat llançats en el mercat britànic de la mà de Vodafone, i en aquests mateixos dies seran també introduïts en el mercat canadenc a més d’altres mercats. Bloomberg apunta a una licitació màxima de gairebé 1.800 dòlars, fet que per a la publicació econòmica revela l’alt interès que ha despertat el nou sistema entre els usuaris.

Alguns analistes han lloat els nous productes de BlackBerry i, especialment, la seva nova plataforma de programari, encara que són pessimistes pel que fa al seu futur en el mercat pel fet que, massivament, els usuaris encara prefereixen l’iPhone i Android, i és difícil que BlackBerry pugui canviar tendències amb prou rapidesa.

Als Estats Units, un dels principals mercats de la companyia canadenca, els nous equips que empren BlackBerry OS 10 no estaran disponibles fins d’aquí a sis setmanes, fet que ha estat vist per diversos analistes com una fallada en l’estratègia de comercialització de la companyia, el que al seu torn va provocar una baixada en la seva cotització en el NASDAQ. Però el què podria esdevenir un mes i mig d’espera en sequera, serà aprofitat pels encarregats de màrqueting de BlackBerry per a generar expectació i, amb això, demanda per part dels consumidors.

La campanya publicitària ha començat molt forta, contractant un espai durant la Superbowl, la final del torneig de futbol americà en l’emissió televisiva de la qual s’hi insereixen els espais publicitaris més cars de tota la televisió. El vídeo promocional de BlackBerry consisteix en una metàfora de les possibilitats del nou sistema i els terminals que l’empraran, veient-se al posseïdor d’un Z10 alterar la realitat amb l’ús del seu telèfon. I això és només el principi.

Famosos com la cantant Alicia Keys (que ja va participar en la presentació dels nous smartphones) o el director de cine Robert Rodríguez entre d’altres, seran els convidats d’honor en diversos esdeveniments que la companyia realitzarà per tot el món, i en els quals explicaran les bondats de les noves BlackBerry i com aquestes els ajuden en les seves tasques diàries.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: