Browser Guard, la nova eina gratuïta de Trend Micro per protegir la navegació web

Compartir

SeguretatFunciona com a plug-in per al navegador Internet Explorer de Microsoft, un dels més explotats a nivell de fallades de seguretat.

Nota de premsa – Trend Micro ha presentat la seva darrera eina de seguretat gratuïta: Browser Guard 2010, que ja es troba disponible per ser descarregada a Internet.

La nova aplicació, que s’afegeix a la suite d’eines gratuïtes que ofereix la companyia, destaca per ser un plug-in del navegador fàcil d’usar, que protegeix de manera proactiva els usuaris contra les amenaces d’Internet mitjançant la identificació de pàgines web malicioses i el bloqueig de les amenaces abans de que puguin arribar a infectar l’equip de l’usuari.

Trend Micro Browser Guard està dissenyat per defensar i protegir els usuaris de les sofisticades amenaces d’Internet com ara els atacs de dia-zero Hydraq i Aurora. Aquesta mena d’atacs estan compostos per amenaces malicioses en diversos vectors de comunicació –email, web i arxius- i aprofiten les vulnerabilitats a l’Internet Explorer (IE) que són desconegudes o de dia-zero. Els cibercriminals sovint insereixen de forma secreta codi JavaScript maliciós en les pàgines web amb l’esperança que aquells usuaris que estiguin emprant versions vulnerables de l’IE visitin aquestes pàgines i descarreguin malware en els seus ordinadors sense adonar-se’n.

Browser Guard protegeix als usuaris d’aquests atacs mitjançant l’anàlisi i posterior bloqueig de JavaScript maliciós que estigui explotant vulnerabilitats i realitzant activitats malicioses en els equips dels usuaris. Per a una protecció més avançada i eficient, Browser Guard es comunica amb la infraestructura Trend Micro Smart Protection Network, oferint així als usuaris l’última i més recent protecció a Internet, independentment de quan naveguin per la web o de si estan emprant altres solucions de Trend Micro.

Quant a sistemes operatius, Browser Guard suporta el darrer service pack de Windows XP Home/Professional i Vista, així com Windows 7.

Trend Micro ofereix una àmplia gamma d’eines gratuïtes que asseguren de manera activa als usuaris enfront de les amenaces web. Les aplicacions de seguretat d’Internet gratuïtes de Trend Micro i les descàrregues de versions de prova es troben disponibles a Free.Antivirus.com.

A més de les eines gratuïtes, Trend Micro també recomana als usuaris instal·lar una solució de seguretat completa i integral, com Trend Micro Internet Security, i que aquests comprovin i s’assegurin de que el seu programari de seguretat i el seu cercador estan degudament actualitzats.

Guillem Alsina