Btjunkie tanca per precaució

Compartir

La famosa pàgina de torrents del Regne Unit tanca degut als darrers esdeveniment relacionats amb Megaupload.

Així s'acomiadava BtJunkie

Així s'acomiadava BtJunkie

BtJKunkie es va fundar l’any 2005 i des de llavors ençà s’ha anat convertint en un dels llocs d’intercanvi de BitTorrent més populars de la dècada juntament amb The Pirate Bay. Tot i que mai va estar ficat en batalles legals o plets com els suecs, però fou insinuat en més d’un cop pels grups de pressió.

Ara en el 2012, el seu fundador ha dit en una entrevista a Torrent Freak que s’havien vist obligats al tancament pels esdeveniments ocorreguts amb Megaupload i The Pirate Bay, de tal manera que a la seva pàgina web hi han deixat el següent missatge:

BtJunkie 2005-2012:

Aquesta és la fi del camí amics meus. La decisió no és fàcil, però hem decidit tancar de manera voluntària. Hem lluitat durant anys pel nostre dret a la comunicació, però és hora de seguir endavant. Ha estat una experiència per a tota la vida, us desitgem tot el millor”.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: