C-Dev Reporter o com ajudar al Jailbreak

Compartir

El Jailbreak és l’eina que fa que el teu dispositiu tingui una mica més de sentit. Poder explotar-lo al màxim perquè és una bomba, una bomba atòmica. C-Dev Reporter és l’eina que li faltava a la comunitat. 

Avui ha estat dia de presentacions per la comunitat de desenvolupadors en contra d’Apple, els jailbrokers. Han presentat l’alliberament del programa per desbloquejar l’iOS 5.0.1 amb Ac1dSnow i el programa que ara us expliquem, C-Dev Reporter.

Els creadors del jailbreak han anunciat l’incorporació de l’eina C-Dev Reporter que permet variar a qui enviem els errors que ens dona el terminal, si a Apple o a ells. D’aquesta manera ells podràn veure com reacciona el teu dispositiu amb el jailbreak i reparar els problemes sense que Apple estigui assabentada del que passa al teu telèfon o dispositiu amb iOS.

El programa també elimina la capacitat que iTunes envii errors a aApple per a què els enginyers de l’empresa de Cupertino no tallin aquestes fites que aconsegueixen per nosaltres.

El programa es troba en fase beta per a Mac però han anunciat que ràpidament estarà per Windows i en fase estable. Els creadors expliquen al seu bloc què fa l’eina.

En aquest punt, el programa copia tots els informes d’errors del teu dispositiu i enlloc d’enviar les dades als servidors d’Apple els envia a un lloc segur, privat i organitzat per l’equip de Chronic Dev. A continuació l’equip analitza detalladament quins errors envia i aprofita per millorar la seva eina de jailbreak.

Font: RedMonPie

Descàrrega directa de C-Dev Reporter

Esperem haver-te ajudat i si tens qualsevol dubte estem a Facebook i Twitter per ajudar-te.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: