CaixaBank entrega els premis de la FinApps Party

Compartir

El marc del BDigital Apps ha estat l’escollit per lliurar el guardó que ha recaigut en una app que permet usar el servei online de CaixaBank via un smartwatch amb comandes de veu.

La primera jornada del BDigital Apps celebrada ahir, va veure també -i com en edicions anteriors- el lliurament del premi a l’equip guanyador de la competició de desenvolupament d’apps FinApps Party, organitzada per CaixaBank (que també col·labora amb el BDigital Apps) i recolzada per BDigital (entitat organitzadora del BDigital Apps).

Enguany, la marató de desenvolupament d’aplicacions financeres havia estat dedicada a un camp molt de moda, els wearables. Als participants se’ls entregava un rellotge intel·ligent (smartwatch) LG G Watch sobre el qual desenvolupar les seves apps, encara que fer-ho per a aquest mateix dispositiu o emprar-ne un altre era optatiu.

Una altra novetat d’enguany ha estat també la internacionalització de l’esdeveniment, que ja no només s’ha celebrat a Barcelona, si no que també ha tingut una rèplica corrent en paral·lel a Atlanta (Georgia, Estats Units), ciutat que acull la seu de Global Payments, la qual ha col·laborat amb CaixaBank en la celebració de l’edició d’enguany.

L’aplicació guanyadora, creada per Toni Cañas i Jordi Montornés, permet usar el servei Línia Oberta del mateix CaixaBank a través d’un smartwatch mitjançant ordres de veu.

El segon premi ha estat per l’equip format per Ricard Delgado, Quim Gual i Josep Oncins, per una aplicació per a smartwatch que monitora l’activitat física i la salut de les persones grans.

Donada la qualitat de les propostes presentades, l’organització ha decidit atorgar dos tercers premis. El primer d’ells per a l’equip format per Marc Fernández, Alexey Klochay, Eloi Manuel i Xavi Sánchez, amb una aplicació de realitat augmentada per localitzar caixers automàtics i interactuar amb ells mitjançant ulleres intel·ligents, i el segon a l’equip format per Gustavo Giudici i Alejandro Vidal, per una aplicació per smartwatch que permet realitzar pagaments entre persones amb una simple encaixada de mans.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: