Canonical ens col·loca Ubuntu dins del nostre Android

Compartir

Ja només ens faltava això. L’equip de Canoncial ens ha sorprés a tots amb aquesta noticia. Podrem disposar d’Ubuntu sempre que el necessitem, portem un sistema operatiu a sobre amb totes les prestacions.

Canonical després de sorprendre a tothom durant el CES presentant la Ubuntu TV abans que Apple ara és fica encara més la medalla del més innovador presentant Ubuntu per a Android. Tal com ho llegiu companys. Ubuntu dins del nostre Android. És a dir, portarem el nostre ordinador de sobretaula emmagatzemat dins dels nostres telèfons. Ens quedem sorpresos encara més no?

Respirem i seguim. La idea de Canonical és que els telèfons de gamma alta d’Android amb processadors de doble nucli puguin executar Ubuntu com a sistema de sobretaula. Optimitzat perfectament, la companyia ho ha fet realitat.

Com tot, sempre té inconvenients. La bateria del terminal per començar. Però qui ens diu que no explotarà la temporada de bases per a terminals. T’imagines que no necessitem cap tipus d’ordinador? Simplement una pantalla, teclat i ratolí. Ho tenim tot i a un preu reduit encara més.

Ubuntu com sabem tots és gratuït i això ens assegura un preu 0. L’empresa estarà durant l’esdeveniment del Mobile World Congress i per tant nosaltres t’ho portarem en directe i ho provarem. Quina notícia per acabar el dia!

Font oficial – Ubuntu per a Android 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: