Canonical pot haver trobat fabricant per a Ubuntu Touch

Compartir

Mark Shuttleworth afirma, en una entrevista a CNET, que el primer fabricant de terminals ja ha signat contracte amb Canonical, però no en revela el nom.

Si alguna cosa li faltava fins ara a la companyia creadora d’Ubuntu, això era un fabricant que aposti per la seva plataforma de programari per a smartphones, la qual es troba a punt, i la companyia desitjosa de poder començar a llançar terminals amb ella muntada després de no haver arribat a aconseguir el finançament necessari per construir l’Ubuntu Edge, el seu propi terminal. I sembla que la travessa del desert pot haver acabat per als nois de Mark Shuttleworth.

Això és, almenys, el que va afirmar el milionari sud-africà fundador de l’empresa durant la conferència LeWeb de París  en una entrevista al rotatiu nord-americà CNET .

En ella, Shuttleworth ha afirmat que Canonical ja ha arribat a un acord amb un fabricant per posar els primers terminals basats en Ubuntu Touch al mercat al llarg de l’any vinent.

El fundador de la companyia no va voler revelar el nom de l’empresa fabricant que ha signat, cosa que pot donar a pensar a alguns que l’anunci informal podria ser en realitat un engany per fer-se valer en el mercat.

Shuttleworth també ha apuntat que les converses es troben en un estadi avançat amb altres fabricants però, novament, no va donar noms.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: