Cap de setmana tecnològic a Ripoll

Compartir

CibersocietatLa capital del Ripollès acull aquest divendres i dissabte la cinquena edició de la Jornada de Programari Lliure, a la qual s’hi afegiran les primeres vint-i-quatre hores de jocs en xarxa.

Redacció – El Centre Cívic Eudald Graells de Ripoll acollirà aquest divendres i dissabte dies 27 i 28 de novembre la 5 Jornada de Programari Lliure de la capital del Ripollès, organitzada per Televall amb la col·laboració del mateix col·lectiu que organitza la Volcànica LAN Party a La Garrotxa.

Les activitats previstes per a aquesta edició de la Jornada es realitzaran el dissabte segons el següent horari:

  • a les 12:00 s’obrirà l’àrea de jocs lliures

  • a les 16:30, xerrada-debat sobre Cultura lliure sota el títol “Estem disposats a compartir la nostra creativitat?

  • a les 18:00, el taller sobre àudio lliure “Aprèn a fer de DJ amb HacktheDJ

  • i a les 23:00 l’inici de la festa de cloenda amb jam session digital

Paral·lelament als actes més “seriosos”, també es disputaran les primeres 24 hores consecutives de jocs en xarxa, a les quals es donarà el tret de sortida a les 21 hores del divendres 27 i es clouran a les nou de la nit del dia següent abans de l’inici de la festa.

Les inscripcions per a la LAN Party es poden realitzar a través del mateix lloc web de l’esdeveniment.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)