Celebrada amb èxit de participació la FinApps Party

Compartir

L’esdeveniment ha aplegat 125 participants dividits en 48 equips de manera presencial amb alguna participació internacional, més 26 propostes d’apps arribades en vídeo.

Moment de la FinApps Party

Ahir al matí va finalitzar a Barcelona una nova edició de la FinApps Party, la marató de programació d’aplicacions mòbils co-organitzada entre La Caixa i BDigital. O, més aviat, hauríem de parlar d’una mitja marató, ja que enguany el format ha canviat de les 24 a les 12 hores, de les nou de la nit del divendres a les nou del matí del dissabte.

Una altra novetat de l’edició d’enguany és que per a participar en l’esdeveniment no ha estat estrictament necessari fer-ho presencialment, car s’han pogut presentar prototips en vídeo.

Finalment, han estat 48 els equips que han participat in situ, sumant en total 125 participants, i 26 propostes més que han arribat per vídeo. El gruix dels equips ha estat de la mateixa Barcelona i de la resta de Catalunya, però també han vingut participants de la resta de l’Estat Espanyol i un equip de Portugal.

Els guanyadors no es coneixen encara, si no que es faran públics el dimarts dia 3 de desembre en el marc del BDigital Apps, l’esdeveniment organitzat per BDigital (i en el qual, i entre altres entitats i empreses, també compta amb el suport de La Caixa) per examinar les novetats i tendències en el sector de la mobilitat.

La temàtica del certamen ha estat les apps financeres. Òbviament, a La Caixa-CaixaBanc li interessen aquestes, ja que per a l’entitat aquest esdeveniment serveix com un banc de proves i de generació de noves idees que pot usar a posteriori en el seu servei Linia Oberta, a més de poder trobar nous talents a qui fitxar entre els programadors participants.

Enguany, El Mur Tecnològic ha estat media partner (col·laborador de mitjans) de l’esdeveniment.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: