CES 2012: què en voleu saber?

Compartir

L’enviat especial de www.imatica.org a la fira nord-americana respondrà a les vostres preguntes sobre les tecnologies i productes que es presentin, i que marcaran tendència al llarg de tot el 2012.

Un moment del CES 2011

Un moment del CES 2011

El Consumer Electronics Show (CES) és una de les fires dedicades a les noves tecnologies més importants del món, sobretot per ser la més matinera, car es celebra a principis del gener.

Això permet que moltes grans empreses presentin en aquest marc els productes i serveis que marcaran la pauta al mercat durant tot l’any. I, a despit de la pèrdua de pes d’aquest tipus de trobades massives, fires com el mateix CES, el CeBIT de Hannover o el Computex de Taiwan, les principals del món, continuen essent grans pols atractors del sector, mentre que les que realment han perdut importància són aquelles més petites.

Enguany, i sempre a l’encalç de la noticia, www.imatica.org destinarà un enviat especial a Las Vegas per a què ens informi puntualment i a través de mitjans com el nostre Twitter, de totes les presentacions que es vagin fent, així com dels detalls dels nous productes presentats.

El nostre és l’únic mitjà català dedicat a les noves tecnologies que hi destina un enviat especial.

Volem la vostra participació

Què ha de fer exactament aquest enviat? quins expositors ha de visitar i quines preguntes els ha de fer? És aquí on volem comptar amb la vostra participació, que ens digueu quins són aquells temes que més us interessen, els fabricants amb els quals voldríeu parlar i quines qüestions els voldríeu plantejar. A partir de tot el material que ens envieu, els redactors de www.imatica.org triaran aquelles qüestions que siguin més interessants i el nostre enviat especial a Las Vegas en buscarà una resposta satisfactòria durant la fira.

Com podeu fer-nos arribar aquestes preguntes? al vostre abast hi teniu diversos mitjans: per correu electrònic a l’adreça imatica@imatica.org, mitjançant el nostre Facebook o a través del Twitter amb el hashtag #imaticaCES.

Altra cosa és que es puguin respondre a totes les preguntes plantejades; com ja us imaginareu, no totes les persones amb les quals parlarem durant la fira estaran autoritzades a respondre a totes les preguntes, i a més hi ha empreses que no són gaire amigues de la premsa, preferint un contacte directe amb els consumidors sense passar per nosaltres com a intermediaris. No obstant, i per la nostra banda, posarem tota la carn a la graella per tal de satisfer la vostra curiositat.

Recordeu: us necessitem per saber què us interessa de la principal fira de tecnologia del món.

 

Copyleft 2011 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: