CES i Computex, matrimoni a Las Vegas

Compartir

Les entitats organitzadores de les dues principals fires tecnològiques del món (TAITRA pel Computex i CEA pel CES) han aprofitat el certamen nord-americà per rubricar un acord de col·laboració.

Un cop finalitzada la signatura, els protagonistes presenten orgullosos l'acord a la premsa convocada

Un cop finalitzada la signatura, els protagonistes presenten orgullosos l'acord a la premsa convocada

On si no podia ser més que a la capital mundial dels matrimonis, que les dues principals fires tecnològiques del món escenifiquessin el seu casament? Òbviament, les bromes sobre bodes i l’acord que han segellat ambdues entitats (CEA i TAITRA) han estat a l’ordre del dia a la cerimònia de signatura de l’acord. Aquesta s’ha produït en els compassos inicials de la roda de premsa que TAITRA ha convocat al CES per presentar la fira asiàtica (que es celebrarà del 5 al 9 de juny a Taiwan).

La col·laboració presentada es centrarà, sobretot, en l’intercanvi d’informació entre ambdues entitats, i és probable -em permetran que especuli al respecte- que es centri en les possibilitats de campanyes de màrqueting creuades de manera que als assistents del CES se’ls doni a conèixer i se’ls ofereixi la possibilitat d’assistir al Computex i viceversa.

Una possible afectació per la crisi i la unió de forces per tal de capejar el temporal queda, de moment, exclosa dels possibles motius per haver tancat l’acord, ja que la present edició del CES està en el camí de tancar les seves portes amb xifres rècord, i el Computex presenta bones perspectives també per a enguany.

Els dirigents de TAITRA no han deixat passar l’avinentesa per a “treure pit” sobre la indústria tecnològica a Taiwan, afirmant que segons els analistes, l’illa ha passat pel davant del Japó, Corea del Sud o Hong Kong pel que fa a competitivitat.

 

Copyright (c) 2012 www.imatica.org
Tots els drets reservats. Es permet la lliure reproducció del titular de la notícia, així com la citació de la URL dins del servidor www.imatica.org sota qualsevol circumstància, però sense reproduir total o parcialment cap altra part del text sense l’autorització explícita per part de l’autor o el mitjà

Guillem Alsina
Etiquetes: